Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 proszę, nie śmiejcie się :O mam straszny katar :( i prawie nie mam dziurki z lewej strony, a z prawej mam tylko połowę co to jest ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Marzec 23, 2008 Tak jak napisałaś, jest to katar :D weź jakiś akatar, to Ci się przetka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Drypcia 0 Napisano Marzec 23, 2008 No i posmaruj pod nosem płynna witamina A. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 tak, ale nie chodzi o katar tylko o zarastanie dziurek :O pani w aptece dała mi maść alantan i smaruję ale jeszcze chwila nie nie będę mogła przez nos oddychać :O poza tym to wygląda fatalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 tak jakby mi się przegroda nosowa rozrosła na boki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 nikt się z tym nie spotkał? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 ostatnia próba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AlinA. Napisano Marzec 24, 2008 Może Ci śluzówka spuchła? :O Kurczę, ja naprawdę nie wiem jak to może wyglądać. Może załącz foto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Marzec 24, 2008 kup sobie .. sinurosept. Jakoś tak. Zapytaj o zielone, homeopatyczne tabletki na katar. Są REWELACYJNE! ale od razu kup trzy duże paki chusteczek, bo leci z nosa jak z kranu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 i tak mi leci z nosa woda mam coraz mniejsze dziurki w nosie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Marzec 24, 2008 ale jak? może to tylko takie wrażenie? normalne, że jak masz katar to "nie działają" Ci dziurki.. przeważnie jak jedna "działa" to druga nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreteczka 0 Napisano Marzec 24, 2008 Być może masz po prostu nabrzmiałą śluzówkę?... Jeśli nie nie , to nie wiem co to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AlinA. Napisano Marzec 24, 2008 A może przebywanie na kafe i czytanie niezwykle mądrych wywodów spowodało rozrost mózgu, który próbuje wydostac sie na świat nosem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 między dziurkami jest przegroda nosowa i ona jakby się powiększyła tak że zasłania prawie całe dziurki :O i boli mnie nos w środku i to bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 AlinA... to możliwe aczkolwiek straszne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Marzec 24, 2008 a dłubałaś paluchami w nosku? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 nie dłubałam zapuszczałam krople i wysmarkiwałam... i tak od 6 dni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Marzec 24, 2008 mówią - nieleczony katar trwa tydzień, leczony - 7 dni :P masz jeszcze jeden dzień.. potem czas skakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 wątpię zebu jutro mi się skończył :O co za dziadostwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania79k Napisano Marzec 24, 2008 Podejrzewam,że masz przerośnięte małżowiny albo już polipy w nosie. Ja osobiście na skutek przewlekłego niewyleczonego zapalenia zatok mam przerost małżowin nosowych. Wygląda to tak: jak mam katar (jestem przeziębiona) mam tak zapchany nos,że nie mogę przez niego oddychać, tak jakby się dziurki zwężyły i wydzielina z nosa utknęła w środku. Nie czuję zapachów. Jestem z Gniezna i tutaj jeden laryngolg powiedział,że mam polipy i na tydzień do szpitala w celu operacyjnego usuniecia. Zaczęła więc szukać innego larygologa i znalazłam dr. Piątkowskiego w Koziegłowach (pod Poznaniem) Przychodnia "Komed". Świetny laryngolg, podał mi leki sterydowe i na razie spokój a polipów wcale nie było. Nie potrzebna żadna operacja. Nie wiem skąd jesteś ale warto do niego jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna taka 0 Napisano Marzec 24, 2008 Mi jedna dziurka połowicznie zarosła i źle mi się przez nią oddycha:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 24, 2008 to w nosie też są małżowiny? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ekskjuzemła Napisano Marzec 24, 2008 Ciesz się kobieto - ja mam takie duże dziurki, a właściwie dziury w nosie, że czasami się boję, że mózg mi przez nie wypłynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 25, 2008 słuchajcie...:O to się nie zmieniło przez noc :( chyba mnie lekarz nie ominie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach