Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

już nie wiem co robić... zarastające dziurki w nosie

Polecane posty

Gość AlinA.
Może Ci śluzówka spuchła? :O Kurczę, ja naprawdę nie wiem jak to może wyglądać. Może załącz foto ;)

kup sobie .. sinurosept. Jakoś tak. Zapytaj o zielone, homeopatyczne tabletki na katar. Są REWELACYJNE! ale od razu kup trzy duże paki chusteczek, bo leci z nosa jak z kranu ;)

ale jak? może to tylko takie wrażenie? normalne, że jak masz katar to "nie działają" Ci dziurki.. przeważnie jak jedna "działa" to druga nie..

Być może masz po prostu nabrzmiałą śluzówkę?... Jeśli nie nie , to nie wiem co to...

Gość AlinA.
A może przebywanie na kafe i czytanie niezwykle mądrych wywodów spowodało rozrost mózgu, który próbuje wydostac sie na świat nosem? :P

Gość ania79k
Podejrzewam,że masz przerośnięte małżowiny albo już polipy w nosie. Ja osobiście na skutek przewlekłego niewyleczonego zapalenia zatok mam przerost małżowin nosowych. Wygląda to tak: jak mam katar (jestem przeziębiona) mam tak zapchany nos,że nie mogę przez niego oddychać, tak jakby się dziurki zwężyły i wydzielina z nosa utknęła w środku. Nie czuję zapachów. Jestem z Gniezna i tutaj jeden laryngolg powiedział,że mam polipy i na tydzień do szpitala w celu operacyjnego usuniecia. Zaczęła więc szukać innego larygologa i znalazłam dr. Piątkowskiego w Koziegłowach (pod Poznaniem) Przychodnia "Komed". Świetny laryngolg, podał mi leki sterydowe i na razie spokój a polipów wcale nie było. Nie potrzebna żadna operacja. Nie wiem skąd jesteś ale warto do niego jechać.

Gość Ekskjuzemła
Ciesz się kobieto - ja mam takie duże dziurki, a właściwie dziury w nosie, że czasami się boję, że mózg mi przez nie wypłynie.