Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bóle

bóle nerek

Polecane posty

Gość bóle

strasznie mnie boli lewa nerka biorę antybiotyk ale nic mi nie pomaga boję sie o swoje dziecko w 5 m-cu ciąży. co robić z tym dalej chwilami ciężko wytrzymać a do lekarza aż we wtorek.

Gość nerkowy orzeszek
pij lez na tym boku gdzie zdrowa nerka i ciepłe okłady na chorą rób. wypji herbatke z zurawina i zazyj urosept. to tabletki bez recepty a ziołowe i nie szkodzace dziecku.

Gość nadin33
ojej sama dzis znowu to mam,wczesniej nawet bylam w szpitalu tak ciezko bylo,a oklady cieple mozesz tylko robic gdy niemasz zapalenia ukladu moczowego,wszystko konsultowac musisz z lekarzem ,zawsze mozesz zadzwonic na ostry dyzur i sie zapytac,mi pomagalo masowanie okreznymi ruchami,i odciazja nerke ,jak jestes na czworaka to wtedy dziecko opada w dol i odciaza nerke,boli cie bo dziecko uciska na organy

Gość bóle
to już w sumie trzeci dzień gdy nie mogę wytrzymać...ból jest straszny ledwo się poruszam chodzę...czy siedzę i tak jest te okropne uczucie z tyłu i z boku lewej nerki..dalej biorę antybiotyk , smaruję się amolkiem wygrzewam sie piję duzo ciepłej herbatki...ale i tak nic nie pomaga i mam nadzieję że to dziecko mi uciska bo wolę mieć zdrową nerkę...bo nie chcę brać żadnych leków by nie szkodzić dziecku. ps. stopy wczoraj też se uciskałam dziękuję.