Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaaaf

Balsam brązujący

Polecane posty

Mam bardzo jasną skórę, nie mogę wystawiać jej na działanie słońca, bo od razu jest poparzona, nie chodzę na solarium. Chciałabym jej nadać ładny koloryt. Co sądzicie o balsamie brązującym Dove?

Gość calipsoo
ja używam Nivea ( do jasnej karnacji) . co prawda nie jestem blondynką, ale mam dość jasną skórę i nie chciałam ryzykować, ze będę w paski. ten nivea b.dobrze się sprawdza. nie mialam jeszcze ani razu pasków, bądź różnych fal brązowo- cielesnych:). natomiast trzeba go regularnie używać... i polecam Dove do buzi:)...jest cudowny, latwo się rozprowadza, szybciutko wchlania i są efekty!!!:)

Gość gość
Jest taka francuska marka Christian Laurent, ich kosmetyki polecam. Zwłaszcza mają bardzo fajny brązujący balsam do ciała, wchłania się lekko, nie trzeba godzinami go wmasowywać.

Gość gość
gość dziś To nie jest żadna francuska marka!!! To jest zwykłe przaśne polskie Eveline pod inną nazwą - ten sam szajs co eveline oryginalne, tylko w innym opakowaniu i 3 razy droższe. Im się na serio wydaje, że zatrudnią takiego spamerskiego śmiecia, zmienią słoiczek i dvrni ludzie to kupią???? :O :O