Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja kopnieta

Kakow czy uwazacie ze to piekne miasto

Polecane posty

Gość Jaruga Nowakowska
Miasto jest piekne,poniewaz nie zostalo zniszczone przez II wojne swiatowa.Jak chyba krakowianie wiedza-zostalo wykupione przez nas -Polakow od sovieckiego generala za zloto.Akcje wykupu zorganizowalo oczywiscie AK.Wybor byl taki:albo zloto i ruska armia ominie krakow,albo bez zlota ruska armia przejdzie przez miasto.Wiadomo czym by sie to skonczylo.... Dodam jeszcze,ze miasto jest piekne,polskie,ale jego mieszkancy nie.Sa zarozumiali nie wiedziec czemu,podobnie do warszawiakow.Mieszkancy obu uwazaja siebie za kogos lepszego niz mieszkancy innych miast,co mnie np.newymownie smieszy.

Gość wylogowana kopnieta
Ja uwazam ze ludzie w Kakowie sa bardzo zyczliwi!

Gość wylogowana kopnieta
"Krakowie"

Gość Jaruga Nowakowska
Moze miedzy soba sa i zyczliwi,ale w innych miastach chca pokazac nie wiadomo co.Kierowcy najgorsi zaraz po warszawiakach.Raz jeden wyprzedzal mnie na skrzyzowaniu,na dodatek na zakrecie i zmuszajac mnie do wjechania na przystanek tramwajowy pelen ludzi.....Jak widze rejestracje z warszawy,lub krakowa--wlacza mi sie zaraz zolte swiatlo i nie myle sie.Mysli taki jeden z drugim,ze go gdzie indziej podziwiaja-oooo popatrz :jedzie Pan/Pani ze stolycy..a tak naprawde,to zwracasz uwage dopiero po tym,jak zaklniesz;co za baran!! Skad on jest?!!!