Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieduza ulalalaaal

no jak? uwodzenie-potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość nieduza ulalalaaal

zalezy mi na spedzeniu milego wieczoru z przyjacielem. oboje jestesmy wolni, kilkukrotnie rozmawialismy na rozne ;) tematy... cos miedzy nami iskrzy. wybieram sie do niego po swietach, na wieczorne ogladanie filmu. jak to "mądrze" rozegrac? wstyd sie przyznac,ale nigdy nie uwodzilam zadnego mezczyzny :O przynajmniej nie tak jawnie;) i mam pewne hamulce. planuje zalozyc cos ekstra, kupic wino.. ale chcialabym,zeby wszystko potoczylo sie gladko, a raczej zachecic go do przejecia inicjatywy.. zachecam do wpisywania sugestii bardziej doswiadczonych 🌻

hej przedewszystkim bądź sobą rób dużo ładnie wszystko ale w tym wszystkim bądź sobą to twój znajomy on Cie zna i wie kiedy bedziesz grała a kiedy bedziesz sobą jeli ma coś z tego być to bedzie i tak jesteście juz na dobrej drodze:"D:d powodzenia i pamietaj niech twoja osoba bedzie ci ozdobą!!!!! napisz jak tam było:P:PP:

zapomniałem dodać nie wyskakuj z suknią winem i może zamówisz bez jego wioedzy pizze czy nie daj Bóg kolacji!!! facet nie zabardzo lubi być stawiany pod kątem na ostrzu jeśli ma wobec Ciebie szczere chęci on już się postara o to:D:D a... Ty sama możesz co najwyżej oczarować go Sobą w rozmowie uśmiechu czy też czymś więcej zobaczymy jak sie rozwinie (możesz zaproponować piwko czy winko z megapaką leysów:P do filmu)

Gość nieduza ulalalaaal
wielkie dzieki damian :) zastosuje sie do rad. w sumie masz sporo racji. ale nieraz ogladalismy filmy - typowo po przyjacielsku. i nie wiem za bardzo jaki gest wykonac, jak go zachecic do czegos wiecej. nie jestem nazbyt smiala;) poza tym wolalabym,zeby to on przejal inicjatywe, hmm... wino juz z nim uzgodnilam. i nie zamierzalam ubierac kiecy,tylko dzinsy i jakas seksi bluzke;) no moze poprostu cos bardziej wyzywajacego niz zwykle.. moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość dzień dobry nazywam się czesio
czesió nie ma óha

Gość nieduza ulalalaaal
podnosze! nie wierze,ze nikt sie na tym nie zna....

Gość nieduza ulalalaaal
halo, halo? moze chociaz kilka slow?????? chciałam dobrze wypasc, ale chyba nikt sie nie podzieli swoimi doswiadczeniami :(

Gość nieduza ulalalaaal
dzieki za podniesienie arnold..ale czekam na jakies sensowne wypowiedzi :( moze uda mi sie was jeszcze namowic? :) 🌻

Gość flirciara
potrafisz kokietowac? w takim razie kokietuj go :) czy on jest niesmialy? jesli ustawiliscie sie po raz pierwszy na taki wieczor to znaczy ze on ma juz plan, Ty sie po prostu wyluzuj, badz usmiechnieta i nie stresuj sie bo to szkodzi pierwszym randkom ;) z czyjej inicjatywy wyszedl ten pomysl z ogladaniem filmow, zaloze sie ze z jego (?) jesli tak to znaczy ze on juz sobie wymyslil jak bedzie... :) :)

Gość nieduza ulalalaaal
flirciara wielkie dzieki :) denerwuje sie, wiadomo.. mam na niego straszna ochote. jestesmy dorosli,a jednak chyba mamy jakies opory;) chcialabym to przelamac,albo chociaz wyslac mu jakis sygnal zachęcający do działania;) dzieki za podniesienie na duchu 🌻 moze powinnam go zlapac za rękę, albo przytulic? a moze cos innego? głupieje :o ...

Gość nieduza ulalalaaal
podniose raz jeszcze... :)

Nie rozumię zupełnie ciebie Kobieta ma trudności z poderwaniem faceta - nie bądź śmieszna.Wystarczy że trochę wypijecie spojrzysz mu głęboko w oczy i... zblizysz twarz twarz z wyraźną chęcią pocałowania w usta.Dalej on powinien przyjąć inicjatywę.Jeżeli on nie pocałuje cię w usta to zapomnij o nim jako partnerze seksualnym.Spodnie raczej odradzam,spódniczka jest bardziej sexi.

Gość nieduza ulalalaaal
jakis tam facet .. no widzisz,jestem mloda kobietka;) i nigdy nie podrywalam mezczyzn (przynajmniej nie swiadomie),a raczej dawalam im sie uwodzic. dzieki za rade, wlasnie o cos takiego mi chodzilo. wydaje mi sie,ze to moze byc zachęcającym wstępem 🌻 :)

Jesteś młoda dziewczyna i co myślisz że młody facet nie ma oporów. My mamy większe potrzeby i nie wyobrażasz sobie ile razy dostajemy "po łapach" gdy próbujemy za dużo z dziewczyną ,gdy ona nie jest gotowa To później powoduje u nas blokady i gdy dziewczyna nie wykazuje chęci czujemy wiekszy komfort oddalić zaangazowanie niż dostac następny raz po "łapie"Ja zawsze czekam na inicjatywę uwodzicielską od kobiety.

W moim odczuciu gdy kobieta przynosi na spotknie wino to obierałbym to że ma ochote na cos więcej niz wypicie winka.Miałem taka sytuację że gdy zapraszałem dziewczynę do mieszkania mówąc jej że bedzie winko i ona przychodziła traktowałem to ,że mogę wykazać "inicjatywę" i nigdy sie nie myliłem.

Gość nieduza ulalalaaal
no widzisz:) takiego myślenia oczekuję wlasnie od tego mężczyzny. kobiety są różne. i wiele moich kolezanek tez daje po łapach. wiem, trudno ocenic, kiedy tak naprawde chodzi o jedno.. nie zdziwie sie,jesli napotkam na opór. ale chciałabym tego uniknąć. stad moje pytania. jak go zachęcić, żeby nie miał wątpliwości ;)... wino będzie! ;)

Bardzo często podczas ogladania filmu gdy są jakieś sceny erotyczne zaczynamy rozmowę na temat co kto lubi (jaką pozycję) i... robi się intymnie podniecajaco.Czasmi zauważyłem że dziewczyna uwodzi siedząc tak spódniczka jest zadarta nieprzyzwoicie wysoko i nie poprawia jej (najlepiej załóż pończochy samonośne) ,Poprawianie powoduje to że nie ma ochoty na coś więcej.

Gość nieduza ulalalaaal
jestesmy przyjaciolmi, wiemy o sobie sporo (byc moze to powoduje opor;) wielokrotnie rozmawialismy o ulubionych pozycjach itp. wiemy sporo o swoim zyciu seksualnym, o swoich zwiazkach.. ale co do poprawiania,to chyba racja. jestes super, Twoje wskazowki bardzo mi pomagaja:)

jak długo jestecie przyjacółmi to możesz mieć masz przechlapane.Miałem taka dziewczyne ktora traktowłem jak kupelę Rozmawialismy o"wszystkim ' Nawet mi mówiła o sekretach sypialni z jej byłym facetm.Poprawiała rajstopy gdy wychodzilismy z domu.Wychodziła do łazienki mówiąc że chce siku . Tez było winko i ...nie iskrzyło mnie do niej na seksik.Po jakiś czasie poznała facteta z ktorym zaczęła sie spotykać ,wyszła za mąż za niego i teraz nawet nie widujemy się.

Gość nieduza ulalalaaal
no tak.. z jednej strony moze tak byc... ale z drugiej.. kilkukrotnie sie całowalismy. smialismy sie,ze kiedys na pewno cos bedzie. pomimo, ze traktuje mnie jak kumpla,zawsze zwroci uwage kiedy mam wiekszy dekolt itp.. więc chyba nie jest tak źle.. (mam nadzieje!)

My nigdy nie całowaliśmy się z języczkiem tylko na przywitanie i pożegnanie w policzek To mnie hamowało na cos więcej Napwewno gdyby ona pocałowała mnie z języczkiem to natychmiast odruchowo masuję piersi i .... dalej idzie już gładko a dziewczyna "schodzi" ręka na rozporek :)

Gość nieduza ulalalaaal
uwazasz,ze powinnam go pocałować pierwsza?

Pewno że tak .jak masz ochotę na niego to po przyjsciu do niego gdy pocałujecie sie na przywitanie nastawiając policzki to nastaw usta tak żeby w je pocalował i.... Dalej sie potoczy.Musisz dać mu sygnał że masz ochotę na niego a nie na gadanie.

nie wyobrażasz sobie ile mamy stresów w nieudanych probach "uwiedzenia" dziewczyny.To naprawdę nas stresuje.Potem duzo łatwiej przyjąć pozycję dobrego kumpla niż znowu dostac po nosie.

Gość nieduza ulalalaaal
dodałeś mi otuchy i baaardzo pomogles:) wielkie dzięki. teraz musze isc,ale wroce. byc moze jeszcze sie spotkamy 🌻 buziak!

Gość upuupuuu
ja tez jestem ciekawa. super topik. napiszcie cos..!