Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieduza ulalalaaal

no jak? uwodzenie-potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość Pollyanna 22
Do jakis tam facet... to jak masz dziewczyne to nie moze ona przy tobie poprawiac raistop czy zwyczajowo pow ze chce siku??? To tylko do kumpeli nalezy? W małzenstwach na pewno w zyciu codziennym zdarza sie poprawianie rajstop przy mezah czy sikanie kiedy on pospiesznie myje zeby do pracy:) hymm...ale ty chciales zeby ta twoja kolezanka cie pocalowala? czy calkowicie aseksualna byla dla ciebie? a do zalozycielki tematu..hymm badz soba..usmichaj sie jesli cos mowi schylaj glowe w jego kier z zainteresowaniem-zeby wiedzial ze sluchasz:) czasem dotknij sie za szyje odgarnij wlosy..niech marzy by sie w nie wtulic:) bedzie dobrze:)

Gość upuupuuu
Pollyanno :) dziekuje. no widzisz,kiedy w gre nie wchodzi staly zwiazek, a jedynie cos mozno erotycznego, mezczyzni wola chyba widziec w kobiecie "niesikającą" cudowna istote;) ale kiedy przychodzi proza zycia kazdy jakos sie z tym godzi :D super te rady... zastosuje sie,bede soba. zobaczymy :) mam straszna ochote na tę przygode... chyba nie ma zlotego srodka;).....

Gość nieduza ulalalaaal
no i skopiowalam nie ten nick :o teraz jestem upu zamiast ula ;) :D brzmi nawet zabawnie:D

Gość nieduza ulalalaaal
moze ktos jeszcze sie wypowie? kazda wskazowka jest na wage zlota:)

Gość upppppp

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.