Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość esperal

Mała gastronomia-jak zacząc?

Polecane posty

Gość esperal

Witam, chciałem otworzyć mały barek, taki punkt gastronomiczny. W planach mam prowadzenie sprzedaży domowego jedzenia w postaci obiadów, do tego frytki, może hamburgery. Ogólnie ma to być przyzakładowy barek o niewielkiej powierzchni. I tu pojawia się moje pytanie do osób prowadzących podobną działalność. W jakie urządzenia muszę sie najlepiej wyposażyć, gdzie je najlepiej zakupić, ewentualnie co można wprowadzić do menu? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi na ten temat. Z góry dziękuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×