Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

Topik empatyczny. Zbieramy kliki na szczytny cel. Kazdy post=jeden klik. Kazdy klik=jeden grosz. Cala kwota uzyskana dzieki drogim kafeteriuszkom i kafeteriuszom, zostanie przeznaczona na zakup sztucznego czarnego penisa oraz sztucznej pochwy i narzedzi potrzebnych do ich konserwacji. Sprzet dostanie podopieczny fundacji, na razie anonimowy, nie chcemy wzbudzac niezdrowego zainteresowania jego osoba. Nie jest tez naszym celem rozpoczynanie jakiejs dziarkofobii...nie inaczej. Nie interesuja nas numerologiczne aspekty ilorazu inteligencji naszego podopiecznego ani symbolika liczby 84 w jego nicku...nie, jeszcze raz. Konkretne zalecenia podczas terapii walokoldrowej obliguja nas...ups I did it again. Zasady dziarkologii stosowanej...AAAAAAAA klik

Gość wylogowana kopnieta
klik pedro my potrzebujemy topiku zeby sobie poklikac nikomu krzywdy nie robimy klik

klik klik klik mam nadzieje ze nam nie skasuja tym razem ,wczoraj klikalam do 23h35 i rano juz go nie bylo. i za kazdym razem jak zrobilam nowy temat kafe mi kasowalo dlatego zmienilam nicka klik klik

To jak AUTOR "kopnieta" to kasowali ! naprzyklad zrobilam temat "skasowali nam Fundacje? za 20minut juz nie bylo klik klik klik

klik klikalam wczoraj od 0:45 do 1:40 (mniej wiecej) jakas pomarancza mnie wyzywala ze jestem pojebana, ze nie powinnam tego odtwarzac bo teraz sie bedzie 84 cieszyl itd. -a co to kogo obchodzi? pewnie to byl on sam na pomaranczu:D:D kliken kliken a z tym nikiem to chyba ktos zglaszal twoje topiki na smietnik, i dlatego:( albo ktos ma jakis ukladzik z moderatorami:( klik udal sie placek:) ?

przed 12h00 w poludnie i pare tez po poludniu! pierwszy tak 11h30 cos tam nie pamietam dokladnych godzin bo wszystko skasowali!! klik klik klik

klik kopnieta przepraszam, cos sie dzieje z moim komputerem, wyrzucilo mnie i nie widze postow miedzy 22:55 a 0:12 tych miedzy 20:23 a 22:25 z innych topikow tez nie widze:O nie rozumiem:O:( klik

Ale do jutra samanta lisiczka bo z mojej strony kafe nie za dobrze odbiera ,maja chyba male problemy klik klik klik klik klik witam wszystkie fanki co tu zajrza no i mam nadzieje kfiatusek milego klikania klik klik klik

kopnieta jak wejdziesz np na uczuciowy czy gotowanie to widzisz tematy co ostatnie wpisy byly dzisiaj miedzy 20:23 a 22:25 ? klik czy to tylko moj firefox sie pier.doli? :( klik

dziekujemy za rade udzielona jak mniemamy z dobrej woli, nie omieszkamy sie pierdolnac w leb :D:D:D:D:D klik co ci do koorwy nedzy przeszkadza ze sobie gadamy klikajac? klik zyj i daj zyc innym ariane:) klik

Gość wylogowana kopnieta
Widze ze wchodza tu jeszcze zeby sobie poprzeklinac, me tutaj sie wchodzi zeby poklikac klik klik klik klik klik klik Milego Dyngusa lejecie sie tam woda! klik klik klik klik

Gość wylogowana kopnieta
Czy to nie piekne budze sie rano i widze ze nasza fundacja jeszcze istnieje jestem SZCZESLIWA klik klik klik klik dziekuje kafeteri za to ! klik klik klik klik I tak moge klikac na tego penisa klik klik klik