Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

tak ostatni klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik kliklklik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Dobranoc jeszcz raz

klik :O nie rozumiem nie mozesz robic tez buziek ? nie wiem o co chodzi kopnieta, moze zaloz topik o tym ja nie potrafie ci pomoc moze ktos inny bedzie wiedzial o co chodzi; albo zapytaj sie moderatorow na redakcji kafeterii,,pytanie do moderatora";

musze zmienic program na firefox ale narazie nie moge klik klik klik klik klik czasami robie je na komputerze mojem mamy jak na nim nie siedzi ale do jutra klik klik klik klik

klik ,,na miejsce Polek przyjada Rosjanki i Ukrainki\" -juz widze te bataliony dziewczyn z Kijowa czy Moskwy chetne na naszego dziarkoslawa :D:D Translate to nie kfiatusek, napisalam ps zeby kfiatusek tu czasem wpadl zaraz sprawdze co mi tam odpisaly te ,,fanki\" kafelkarza milej nauki kopnieta klik ja jeszcze poklikam przed praca kkkkkklllllllllliiiiiiiiiiikkkkkkkkk klik klik dobranoc kopnieta do jutra 🖐️

dzieki i milego klikania klik klik klik klik klik klik musze sie odkleic pa klik kllik

Gość wylogowany kfiatusek
:) to przestań klikać:D

nie wiem czemu,ale nie mogę sobie dodawać nowych tematów:( tzn mogę jak usunę jeden to mogę jeden dodać:o a przecież w ulubionych można mieć 20😭a ja mam 3:( wszystkie moje stała topiki i nie mogę ich skasować:(

ha!:D znam teraz Twój drugi nick:P:D

przyznaj się,ile jeszcze masz:D

w pomarańczu to wiadomo:D chociaż mam jeden pomarańczowy stały-i jeszcze nikt mi go nie ukradł:D

:D:D:D wyobraź sobie że nie wszystkie moje nicki dotyczą jarka:D na prawdę:D i nie wszystkie tematy na jakie wchodzę:D wiem że mój nick GJJ może sugerować że go lubię czy coś-ale założyłam go jako nick dodatkowy,żeby nikt nie wiedział że z nim rozmawiam:D tzn rozmawiam z nim (rozmawiałam) tylko pod tym nickiem,nigdy nie używając innych stałych nicków-żeby nikt mnie z nim nie kojarzył:P nie wiem czy zrozumiałaś o co mi chodzi:D

penis dla jarka,przyszłam sieu...-używałam z jeden dzień ale potem ktoś sobie zawłaszczył jarku-nie używałam nigdy takiego nicka;) nie wszystkie nicki z jarkiem to ja,serio:D

Gość alicja janosz
;) nicku ,,pszyszlam.." to nawet ja uzywalam raz i ,,czesc robak" ,,jak sie masz dziarku"-ale ten mi ktos ukradl jak to zalozylas nick zeby nikt cie nie kojarzyl z gopiatkiem? przeciez ty go kochasz:D; nie zrozumialam o co chodzi ;) to ja samifoxxy on orange

;) właśnie tak-po to założyłam ten nick:D ten z dziarkiem to nie mój nick-ale ja wymyśliłam Dziarka i ktoś podchwycił;) to Ty kradniesz moje nicki?:D:D:D chociaż kilka razy podejrzewałam że to Ty;) z moją miłością do jarka to wiesz...;)

Gość alicja janosz
tak to czasami ja kradne :D tylko nie wiedzialm czyje niki kradne:D czasem nie wiem z kim rozmawiam i pod kogo sie poszywam :D nawet mi sie zdarzalo podszyc sie (tzn podszywam sie pod jakas oranzade) i np 5-6 postow na podszywie i nastepny nie zmienilam nicka(post z innego konta) i leci z Samanty lisiczki :D ;) no przeciez ty go kochasz;) kcesz siem popszytulac ;) :D

Gość pszyszłam sieu popszytulać
chcem:D:D:D

ja nie kradnę nicków ani się nie podszywam,nie chce mi się:D z kochaniem jarka to jest tak-jego nie da się nie lubić tak na prawdę-to tak jak z dzieckiem specjalnej troski-wkurza Cię,zachowuje sie irracjonalnie,ale gdzieś w głębi duszy wiesz,że to nie jego wina;)

Gość pszyślam siem popszytulaść
no to : mozies do mnie ::D:D pszytulaj siem :D

🖐️ 🖐️ chodź do mnie!;) :D spoko jesteś;) Kopnięta chyba się na mnie wkurzyła,za poważnie bierze to forum;)