Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

Ja tez czasami mam takie przerwy wogole nie ma kafe nie wiem czy to od internetu czy kafe klik klik klik

Ciesze sie ze wrocilas na fundacje to sobie chociaz z toba poklikam klik klik klik klik klik wiesz jarek uciekl i nie chce z nami rozmawiac to kafe staje sie bez sensu klik klik zaczynam jak kfiatusek klik klik klik to bylo dla zartu

nie wiem co to ,cos z kafe chyba:( kliken klik a tu na kafe to czesto mozna sie zorientowac ze topik dla zabawy jest i sie posmiac, ale jak jest taki powazny to niewazne czy prowokacja czy nie i tak duzo ludzi wyzywa, tak w necie a normalnie to takich rzeczy nikt by nie mowil (wiem po sobie :( ) no i ja rozumiem ze jest duzo prowokacji ale przeciez nie wszystkie ale jednak wyzwiska leca:( nawet mi sie zdarzalo ze przeczytalam topik i mowilam/pisalam prowokacja i kilka razy bylo ,,to nie jest prowokacja dlaczego tak mowisz?" a na poczatku to bralam na serio te topiki :(

masz racje samanta "na poczatku" bo z czasem widzimy ze to nierealne i ludzie sie bawia naszymi problemami to ich po prostu smieszy nawet smierc innych czy wypadek czy choroba klik klik klik

bravo samanta bylas na dziare 10000 klik klik klik klik ide sie troche pouczyc wpadne troche pozniej gdzies o 23h00 klik klik klik klik milego klikania klik klik i jutro wpadne po 20h00 bo ide na basen klik klik klik klik klik klik lubie chodzic na basen ton mnie bardzo meczy ,trace energie w wodzie i dobre na linie klik klik klik klik klik czesto w soboty gram w tenisa zalezy od pogody klik klik klik napisz mi czy lubisz jakis sport klik klik klik rok temu chodzilam na taniec ,ale to mnie juz meczylo wiec w tym roku przestalam za duzo nauki klik klik klik i starzeje sie klik klik klik klik

mnie to wkurza jak czytam jakis topik i nie wyglada mi on na prowokacje a i tak autorka/autor jest niszczona i to oczywiscie na pomaranczowo :O i dlatego (miedzy innymi) dziareczek jest taki wkur... bo jak tylko cos sie pojawi to on sie od razu wpie.rda.la z tymi swoimi tekstami rodem z zabawy w wiejskiej remizie:P a przydalo by sie i jemu i innym troche takiej oglady, spokoju no rozwalil mnie taki topik co jakas dziewczyna dala swoje zdjecie, oczywiscie napisala ze to kolezanka no i tak ja zjechali wszyscy ze szkoda slow, nikt nie pomyslal ze jesli ona ma kompleksy i niska samoocene to moga ja niezle zdolowac:( klik niby kafe to przede wszystkim gra no ale :(

wiem samanta ale lepiej tu zdjec nie dawac bo oni litosci dla kobiet nie maja ,tutaj kobiety sa traktowane jak dziwki dzieki naszemu jareczkowi klik klik klik klik klik mam nadzieje ze one sie nie zalamuja bo wyobrazasz sobie raz pokaza zdjecie i mysle zre nie zrobia tego dwa razy klik klik klik kliknarazie samanta klik bo sie nie moge odkleic od kafe klik wpadne pozniej

:) 10000 :D klik sport-gralam w koszykowke ale to bylo dawno, teraz tylko rower ,czasem gram w tenisa no czasem- ostatnio we wrzesniu:D na basen chodze gdy mam czas, karnet mam ale nie za czesto jestem, raz czy dwa w tygodniu co najwyzej

chyba dzisiaj sie niczego nie naucze bo juz 22h jest jarek tam na dziare wyzywa nas od troli ze mu 10000 zabralismy niewiem co wygania nas na klikanie klik klik

dobranoc samanta i do jutra idz podrecz troche jarka pozwalam ci z wielka przyjemnoscia bym go podreczyla ale on ucieka przedemna klik klik klik klik klik klik pa milego klikania klik klik klik dobranoc klik klik

kopnieta especially for you http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3693840&start=480 23:05 a jeszcze lepsze z nastepnej strony: ,, 01:00 jarku dziekuje ze jestes 20 lat borykaliśmy się z choroba syna. żadne leczenie ani rehabilitacje (nawet za granicą ) nie pomagały. Ale dzieki tobie moj niedorozwinięty syn z autyzmem i poważnym opóźnieniem rozwoju odzyskał wiare w siebie i uzmyslowł sobie, ze istnieją gorsi! w imieniu rodziny i naszego ułomka serdecznie podziękowania i ukłony." bede nieprzytomna w pracy :( klik ostateczny do jutra

witam samanta lisiczka, widzialam wczoraj szalalas z jarkiem , on sie nie zmieli on uwielbia dobijac ludzi, bo on nie ma problemow, ale on mysli ze tak powinnien sie zachowywac mysle ze tu jest duzy problem wychowania klik klik klik klik klik

,,nie rozmawiam z mutantami z Wiednia " samanta to bylo za grzeczne dla niego mutant z wiednia usmialam sie !!!!! klik klik klik klik klik

Gość alicja janosz
🖐️ ;)

witam "alicja janosz" klik klik klik klik klik klik Ach jarek sie nie poprawil ,dalej sie szczyci swoja inteligencja klik

Gość alicja janosz
witam kopnieta :D:D ;) poklikujemy ? :D klikuju :D

coucou samanta co nowego? klik klik ten mutant z wiednia sie niczym nie przejmuje klik klik

ale tylko klikanie nam zostalo za niego bo nie umiem sie modlic ale jak wy umiecie to pomodlcie sie za niego moze mu to pomoze klik klik klik ja klikam

bylam na basenie ,ale troche zmarzlam chyba sie starzeje * woda jakas zimna klik klik klik klik

Gość alicja janosz
no problema kopnieta folle Panie daj nam pieniadze a Jareczkowi intelekt. Prosimy Cie Panie

Gość kopnieta folle
masz racje moja droga niech mu pieniedzy nie daje bo chlopak zglupieje tylko o troche rozumu prosimy dla jarka a kase dla nas prosimy cie panie