Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

Gość alicja janosz
:D Panie daj nam to co dobre. A Jareczkowi daj kobre. Niech mu kota zje. I komputer pogryzie.

Gość kopnieta folle
daj nam tez dobrego meza a jemu kobitke co go w ryjka walnie prosimy cie panie

Gość to ja SL on orange
Daj mu panie kobietke I dystans do siebie Aby na koniec Znalazl sie w niebie ;)

Gość kopnieta folle
nie zgadzam sie na niebo trzeba zasluzyc a on nie zasluguje wole pieklo dla niego bedzie inteligentnego przed rogatymi udawal

Gość to ja SL on orange
kopnieta : ,,a jemu kobitke co go w ryjka walnie " ,,Znalazl sie w niebie" --- > ;) to chyba dobre niebo dla takiego buca nie uwazasz ? ;) :D

Gość kopnieta folle
masz racje pomaranczo niebo dla jarka bedzie musial byc grzeczny dla aniolow ale bedzie sie meczyl on nie wie co grzecznosc

Gość to ja SL on orange
Panie daj mu kobiete jest taki samotny przy kobiecie sie mu polepszy za kazde logowanie na kafe 100 razy dostanie po doopie kablem od suszarki szybko nabierze grzecznosci albo polamia mu sie kosci i pojdzie do nieba bo tam tez debili trzeba zaraz wracam ide cos sobie zrobic do jedzenia 🖐️

Gość to ja SL on orange
kopnieta zniknelas ? :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Nasz Jarek "Kuraiko, staraj się ignorować, to pewna ociężała psychicznie osoba szukająca wirtualnych przyjaciół i usilnie starająca się zwrócić na siebie uwagę "

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Jarek84 "jestem f stanie ale nie mam zamiaru, bo chodzenie z kimś uważam za uwłaczające kobiety są dla frajerów "

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Na robola fizycznego -Jarek "pisze się "wziąć" niemoto, skończ najpierw podstawówkę zanim zaczniesz się publicznie udzielać "

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
"nie podniecaj się tak bo i tak jesteś zerem bez szkoły i rozmawiam z Tobą z litości"

witam samanta i pomarancze niewiem sam czy dzisiaj pracujesz wieczorem? bo dla mnie weekend sie zaczal widze ze Jarek szalal mam nadzieje ze to nie On nam wkleja swoje wypowiedzi bo dumny z siebie i ze swoich wypowiedzi bo my w stanie isc na temat i czytac on moze wie ze jestem blondynka wydalo sie i niebieskie oczy ,moja mama mi mowi ze mam wode w glowie oczy mam po tacie wczoraj zasnelam wymeczyl mnie basen za duzo energi stracilam to lepsze jak seks z facetem musisz to wyprobowac klik klik klik wczoraj sie usmialam ,bo jakas pomarancza na dziare podszywala sie podemnie i wklejala po francusku ,wierszyki niewiem kto ale bravo on nie umie nawet 3 slow po francusku przeczytac ktos sie wysilil na nic jak napisalas to on kafelki w wiedniu kladzie napewno sie nauczyl tylko pare slow po angielsku jak pelno polakow ,leniwych klik klik klik kliknij jak wpadniesz to se poklikamy klik klik klik takie male pytanko do pomaranczy "alicja janosz " to jakies znana osoba w polsce? to tak z ciekawosci klik klik klik

Gość wylogowana Samanta lisiczka
kliken jeszcze na jutro mam papierkowa robote ale w domu, kopnieta ,to spokojnie i wesolo bedzie dzisiaj ;) :D a te wklejki to chyba on :D ale to bez znaczenia wczoraj to bylo fajnie : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3722303&start=30 no jaki on jest :D:D na dziaromanii to sie przyzwyczail i nie reaguje ,no przewaznie ;) a na innych topikach to nie potrafi, musi miec ostatnie zdanie, napisalam mu jak to (hipotetycznie of course) zyje i od razu mialam niezly ubaw :D powinnam mu chyba podziekowac, poszlam spac w dobrym humorze dzieki niemu :D alicja janosz to piosenkarka z ,,Idola" 🖐️

witam samanta klik klik Jarek sie nie zmieni jak rozmawialysmy On uwielbia ludzi dolowac fajnie ze sie wczoraj ubawilas dzisiaj bede wpadac klik

wpadne pozniej bo bede robic nalesniki mam ogromn ochote na nalesnika posypanego cukrem nie jadlam w poludnie tak ze zaszaleje wieczorem wiec zajmnie mi to troche czasu klik klik klik klik baw sie dobrze i potorturuj troche tego wiesniaka ,co kafelki kladzie klik klik klik i licze na ciebie wieczorem klik klik

Gość bonjour mimoza
ok ;)

Gość bonjour ma petite fleur

Gość bonjour mimoza
:D nie znam francuskiego klik wylogowalam sie po prostu