Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

bo ja najadlam sie naleslikow probowalam troche powkurzc Jarka ale zawsze jakies obronczynie sie wpychaly lizaly mu tylek ale takie jest zycie klik klik klik klik niewiem ale On naprawde to moj narkotyk na tym kafe musze go troche powyprowadzac z rownowagi klik klik

nic nowego wieczor przed komputerem :D lepiej tak niz na noc do pracy:O fanki? mowisz o Delicious ? ona nie jest fanka remontowlanca, przynajmniej tak mysle

samanta jestem pewna ze dziewczyny co wchodza na dziare maja napewno pare czarnych nickow wiesz to tylko gra i zabawa klik klik klik klik moze Deli ma racje moze my zabardzo sie wczulysmy w role bo ja go dzisiaj cale populudnie ,szukam po topikach zeby mu na zlosc cos powiedziec

wiem on czarnych, arabow i polek nie lubi on lubi tylko siebie klik klik klik klik nikt nie jest taki doskonaly jak on klik klik klik i najgorsze ze on w to wierzy

tak wogole to juz nie z czego u niego sie nabijac kafelki kladzie ,budowlaniec,nikt go nie kocha klik klik klik klik widzialam ze na dziare zrobilas mu coucou klik klik klik myslisz ze to Facet, klik klik tak naprawde to nikt tego nie wie klik

gdzies mam czy jest facetem (podobno jest, fotka itd ale nigdy nic nie wiadomo :D:D ) wiem ze jest glupim pajacem i kreci go robienie szumu na innych topikach, ma ostro pokrecone w glowie, gada bzdury i jeczy do swoich fanek. lubie sie z niego posmiac, wczesniej to bylam kilka dni niezle wkoorwiona za te jego teksty o zgwalconych itd ale mi przeszlo teraz sie z niego tylko smieje

masz racje samanta teraz to tylko sie powinysmy z niego smiac bo na nasz szacunek nie zasluguje wiem ze on jest wredny i nic go nie zmieni moze cierpial w zyciu -rodzice alkocholicy? ciezkie dziecinstwo ? -moze jest brzydki i otyly? ludzie z wielkimi kompleksami reaguja z wielka zloscia i nie umieja sie zachowac jest w nich tyle goryczy to smutne klik klik klik klik klik klik albo to jest zwykly rozpieszczony dzieciak bez problemu

klik kopnieta nie widzialas jego fotki ? jak z nim rozmawialam zanim zobaczylam fotke na kafe to myslalam ze musi byc strasznym grubasem z mina sredniorozgarnietej jaszczurki, ale na foto niezle wyglada przynajmniej na tym pierwszym, na drugim gorzej:d jest sam no to albo ,,zryty beret\" albo kompleks malego ptaszka, nie wierze facetom gadajacym ,,wybieram zycie w samotnosci\" no jak ktos ma 30-kilka lat i sie pare razy przejechal to moze ale taki dzieciak? 24 lata i on woli byc sam- smiech na sali really ;

Gratulacje samanta topik doszedl do 500 lej szampana upijemy sie ze szcescia nikt go nam nie skasowal tak po polsku NA ZDROWIE klik klik klik klik i mozemy pic szampana klik klik jestem 501

wyprzedzilas mnie 503 wiesz w zdjecia to nie wierze na zdjeciu nie widac ile ma kilo wystarczy ze sie troche oddali to glowa mniejsza on wybral w wieku 24 lat samotne zycie tylko on nie ze w tym wieku to sie zycie dopiero zaczyna klik klik klik

Gość wylogowana Samanta lisiczka
kopnieta ide obejrzec serial bede za godzine klik na zapas 🖐️

:-) w koncu mi sie udalo na poczatku nie chcialo cos blokowalo samej mi sie udalo odblokowac norton mi blokowal teraz tak smiesznie pod kazdym slowem mam kreske czerwona 🌼 tyle bledow robie musze amienic klawiature i bede parawdziwa polka nie do poznania🌼

klik 🌼 klik klik 🌼 klik klik 🌼 nawet klik to blad po polsku tak naprawde to co ta kreska czerwona?

Gość ppppppppppppp

Gość kopnieta folle
rozmyslilam sie nie ide spac pobawie sie troche w pomarancze i poklikam troche sama w smutku klik 🌼 klik 🌼 klik 🌼 klik 🌼