Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

widze ze wpadlas samanta ja juz starzeje sie nie trzymam dlugo wieczorami🌼 ja nie wiem jak ty tak do 3h00 rano klik 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 klik 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 klik 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 klik 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 ja po 24 to juz gwiazdy licze przed egzaminami mam wyklady ,strasznie stresujace wieczorami spie na stojaco

🌼klik🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 klik klik klik klik klik 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 wpadne po poludniu u mnie sloneczko swieci - ide udawac ze mam zycie towarzyskie milego dnia samanta klik klik

Gość pppppppppppp
klik

Gość to ja SL on orange
klik kopnieta-> jakos tak wyszlo ze bylam do 4 prawie , czesciowo na noc pracuje to jestem jakby ,,przestawiona" wiem ze mam wstac wczesnie ale nie chce mi sie spac :O, jakbym miala dzisiaj isc do pracy na rano to bym nie siedziala tyle ale dzis tylko w domu no to wczoraj jazda:D;)

Gość to ja SL on orange
klik zaloguje sie jeszcze przed wyjsciem klik bede pozniej niby tylko takie spotkanko na kawke ale nie wiadomo ;)

Gość wylogowana Samanta lisiczka
klik 🖐️

widze ze wpadlas ale juz cie nie ma klik klik klik klik klik klik u mnie slonecznie ,bede tutaj troche wpadac klik klik

kliku klik klik niewiem czy bede wczesnie wieczorem raczej gdzies po 22h bo jedziemy do rodziny mojego taty godzina samochodem tydzien temu moj kuzyn (syn brata mojego taty) zostal pobity pod barem przez swojego kolege umarl od ciosow ,upadl na glowe i smierc na miejscu (26lat) wiec idziemy zobaczyc co tam u nich slychac i oczywiscie na kolacje klik klik klik klik klik wiec to powazne musze z rodzicami jechac klik klik klik klik mam nadzieje ze wpadniesz wieczorem klik ja racze j sie nigdzie nie wybieram klik bede na kafe klik klik milego klikania i do wieczora klik klik klik bede tu klikac bo uwielbiam to klikanie

witam🖐️ pozno wczoraj wrocilam wiec na kafe bylam za bardzo zmeczona klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 co do mojego kuzyna to nie chcem robic o tym szumu na kafe, ale zycie moze byc krotkie klik🌼 klik🌼 klik🌼

co nowego szalalyscie troche na kafe ide troche popatrzec co nowego klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik[kwiatek klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 ]

musze naklikac nadrabiam klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼

a teraz z milosci klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍

😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍 klik😍😍😍 klik😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍 klik😍😍

bede robila ciasto znalazlam je na gotowaniu nazywa sie PLESNIAK Składniki: 3 szklanki mąki 1/2 szklanki cukru 1 kostka margaryny 5 żółtek 3 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki kakao 5 białek 1 szklanka cukru 1 słoiczek powideł lub dżemu z czarnej porzeczki Mąkę posiekać z tłuszczem, dodać cukier, żółtka i proszek do pieczenia. Szybko zagnieść ciasto, podzielić na 3 części i do jednej dodać kakao. Ciasto schłodzić w lodówce a następnie zetrzeć jedną część ciasta jasnego, wyłożyć na nie dżem lub powidła, zetrzeć ciasto z kakao, przykryć pianą ubitą z białek i szklanki cukru a na końcu zetrzeć drugą część ciasta jasnego. Piec w 180 stopniach na ciemnozłoty kolor.

klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼

klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼 klik🌼

Gość kliku klik
klik

nic nowego tak troche dyskutuje z ludzmi bylam troche u Jarka ale uciekl klik klik klik

🖐️ kopnieta czytalam wlasnie, ucieka chlopiec, nic dziwnego nawet fanki go wysmiewaja, od razu inaczej spiewa: ,, Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) no co za bezczelne babsko, aż mi temperatura procka skoczyła chamstwo się na kafe szerzy" chamstwo :D:D no tak, na chamstwie to on sie zna :D klik 🌻 zmienil kafelkarz pewnie nika na inny;)

chowa sie przbiegly Jarek zdjecie tu chodzi podniose narazie nie wiem jak wkleic klik