Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

Witam samanta lisiczka I kfiatusek widze wpadla taki maly klik przed nauka klik klik milej pracy samanta klik klik rzeczywiscie tamari sie fajnie z niego nabija klik klik klik klik klik wpadne jutro o 18ej zeby troche zaklikac klik klik klik bo ja nauka nauka nauka nauka nauka klik klik klik duzo buziakow i milego klikania klik

Gość wylogowany kfiatusek
nie wiem o której wychodzisz do tej pracy;) musimy się zacząć umawiać na konkretna godzinę chyba;)ja będę potem,teraz idę na kolację:)

klik na chwile tylko musze sie juz zbierac, kopnieta milej nauki i milego klikania🌻 kfiatusku dzisiaj nie porozmawiamy, jutro tak mniej wiecej do 21 bede wpadac na kafe bo tez mam na noc, pojutrze wolne :)

Gość to ja SL on orange
klik

klik klik klik klik klik witam samanta 🖐️ klik klik klik klik tak na chwilke wpadam i milego klikania

cześć Sam:) czyżby wywalili jarka? trudno w to uwierzyć,on zawsze wraca:o nie wiem czy usunęli jego tematy,bo dziary już od dawna nie miałam w ulubionych:)

cześć Kopnieta:)

Witam kfiatusek🖐️ klik klik klik wpadlas poklikac? klik wpadne po kolacji klik klik klik bo z glodu umieram

nie wpadłam poklikać:) wpadłam pogadać:)

ja teraz posiedze trochę,to może ją znajdę jak przyjdzie:)

wiesz,znalazłam sporo fajnych ludzi:) tu na prawdę są wartościowi ludzie tylko może mniej ich widać,bo tak głośno nie krzyczą jak niektórzy:)

mialam dziare w ulubionych i sie tam dzisiaj przywitalam z Translate, chcialam zobaczyc co mi odpisala (czy w ogole cos odpisala) a tu dziary nie ma, mam 18 ulubionych czy 17 nie wiem kfiatusek ty cos chyba pisalas ze nie mozesz dodawac do ulubionych, czy mi sie cos pomylilo:O

tak,tak pisałam:) mam w ulubionych kilka tematów które dodałam już dawno :) kiedyś miałam tez dziarę-ale to było wieki temu:)

🖐️ no to ja jestem jakas dziwna;) mam(mialam) dziare mam tez jarek84 dostal bana bo tam rozmawiam za slowikiem, mam tez ten z redakcji kafe o jarku(sama nie wiem po co :O ) no i fundacje->omg 4 razy on ja go chyba kocham:D

Samanta:D chyba tak:D ja miałam dziare jak tam pisalam,jak przestałam to ją wykasowałam:) jak była na górze w tematach to zdarzało mi się czytać a nawet pisac;)