Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

Gość wylogowany kfiatusek
Sam-po prostu dziarę łatwiej znaleźć:D nick się rzucał w oczy (cyferki) ;)

:D;) no co ty :D a podobno to faceci sa wzrokowcami ;) :D ciekawa jestem gdzie teraz Translate bedzie robic :O a co tam, dziaroslaw i tak na pewno wroci, jest juz uzalezniony od kafe :D co u ciebie ?

ja jestem totalnym wzrokowcem:D to pomagało mi zawsze w nauce;) u mnie nuda monotonia oraz marazm:classic_cool: a u Ciebie?:D

gdzie Ty pracujesz?:D uciekaj stamtąd,to źli ludzie są-każą Ci pracować o takiej godzinie😭

juz sie przyzwyczailam, nie jest zle pracuje 2x na noc + 2/3x na dzien w tygodniu, czasem w soboty, moge sie dogadac co do niektorych dni , gdyby to bylo na stale no to rzeczywiscie -> :( ale nie jest to jakos wytrzymam :)

w sumie ja bym mogła pracować do 1 w nocy-odpowiadało by mi to:) nie lubię nic robić rano:o

mam ochote na trzecią kawę😭 niech mnie ktos powstrzyma:(

czytalam gdzies ze to jest tak, ze ludzie dziela sie na ,,skowronki" i ,,spiochy" pierwsi wstaja wczesnie i rano i do poludnia swietnie pracuja a drudzy lubia pospac i jak maja na 7-8 do pracy to rano w pracy zasypiaja, w Danii sa firmy co czesc moze przychodzic do pracy na 12-14 jak chca ja mialam fajnie wczesniej bo 10-18 albo w zeszlym roku to nawet czesc chodzilam 12-20 to sie zawsze wyspialam [brak takiej emotki] [powstrzymuje przed trzecia kawa]

;) dzięki,ale chyba sobie zrobie😭 ach,te nałogi:(

tam mialo byc wysypialam :O nalogi zgubne sa;) :( mozna na przyklad wypic zbyt duzo kieliszkow wina/butelek piwa i wypisywac jakies glupoty na forum:( niektore tak maja ;) 😭

albo można wypić za dużo i....nie będę kończyć:o

ja na razie idę,pa Lisica;)🖐️

porozmawiajmy o czyms weselszym zamias o nalogach (uwierzysz ze jak nie mam na noc to wytrzymuje w pracy na 1 kawie , serio) nie wiem czy mi wejdzie link :O : http://pl.youtube.com/watch?v=K8uTW7NAZ20 ta wlasciwa ,,Uderz w puchara" to leci caly czas :O😡:( sasiad ja potrafi puscic na glosno nawet 8 rano (dresiarz), nie lubie zbytnio hiphopu i dlatego ta przerobka mnie rozsmieszyla

dzisiaj pracujesz? szkoda Milej pracy i wpadnij jutro ja jutro szpital wiec ide spac salut!

kopnieta ja sie spoznie :D 23 rodzice za granica siostra ale ona studiuje i przyjezdza tylko na weekendy dziewczyna przychodzi po pracy (chyba) wieczorem nie pracuje juz mnie nie ma 🖐️

klik dziekuje za tak dobre opisanie twojego sasiada klik to tak z ciekawosci klik pracuj , przeczytasz jak wrocisz klik bo chyba jestes sama ,wiec tak pomyslalam ze ta twoja milosc to moze sasiad ? .....ha ha ha ha ha klik

widzialas one fanki stworzyly dziare nowa na czesc naszego jarka to jest prawdziwa milosc bedziesz miala gdzie wpadac klik klik pa ide sie uczyc klik klik

Witam samanta 🖐️ klik fajny byl ten skecz klik dzisiaj nie pracujesz ? widze ze fanki zaczely nowa dziare czy to nie wspaniale klik popatrzylam troche narazie same nudy tam jareczek sie zjawil zaczely sie moczyc fanki klik

🖐️ kopnieta dziara jest od wczoraj i w sumie to ja fanki troche rozumiem mody skasowaly dziare a tam kilka dziewczyn gadalo a dziarek byl tylko na doczepke (dla niektorych, dla innych nie) a najlepsze/najgorsze ze dziary nie ma a dziarek i tak pisze no i co to jest temat do kasacji a troll dalej dziala:O