Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

widzialam ze on tam jest ,tylko mu dziare skasowali - ale zauwazylas ze juz nie wchodzi na inne topiki zeby sie poklocic!!! Byl topik o arabach, podniose go niewidzialam jarka ,boi sie chlopak

nie masz po co, powiedzial na dziarze ze ucieka(bawilam sie z nimi w pomaranczu), teraz pisze pewnie pod innym nickiem (ktos mowil na kafe ze jarek ma 17 czarnych nickow) nie moge zaczernic 5 nicka, chyba juz ktos ma taki

masz racje to jest zabawa jestem ciekawa ile ma Jarek ? moze czasami sam z soba rozmawia !!!!!

znalazlas jakis ciekawy temat na kafe ? bo ja nic ciekawego nie widzialam, niewiem ale chyba ide poogladac te skecze co wkleilas i wpadne troche pozniej! cos wesolego wieczorem to humor poprawia Jestem zadowolona bo poznalam kogos . Jutro wieczorem jestem zaproszona na kolacje ,mam nadzieje ze nie bedzie nudno! Samanta kiedy mialas ostatni raz randke z facetem? Bo to moja pierwsza po 2 miesiacach ! Narazie nie zakochana,ale nie wiadomo !

Gość wylogowany kfiatusek
cześć Lisica:) jestem fajna poszłam bronić jarka na redakcję ale usunęli chyba topik:D się człowiek stara być fajny i mu to uniemożliwiają😭:( przepraszam ale dziś nie mam nastroju do rozmowy- doła mam okrutnego:( bu tak więc do jutra:)🖐️

Gość wylogowana ja
jestem:)

Gość wylogowana ja
nie szkodzi:( snuje się bez sensu,wszystko jest nie tak😭

Gość wylogowana ja
idę się posnuć gdzieś indziej:( nie będę jeszcze ciebie dołować:( do jutra🖐️