Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

Gość mogę cie klepnąć
jak cię to kręci to mogę być facetem :o w sumie

Gość mogę cie klepnąć
za to ty mnie kręcisz i twoja wypięta dupa:P

Gość mogę cie klepnąć
🖐️))

Gość jarkowy wał z kocyka
zostaw mojego chłopaka w spokoju 😠

Gość mogę cie klepnąć
on mnie prowokuje:o

Gość jarkowy wał z kołdry
on jest mój!

Gość mogę cie klepnąć
spokojnie,nie zabieram go przecież:o wypina dupę to klepie,to wolny kraj:o

Gość jarkowy wał z kołdry
:D ok

Gość mogę cie klepnąć
dzięki,równy z Ciebie wał:classic_cool: 🖐️))

Gość mogę cie klepnąć
dupa poszła nie mam kogo klepać:o

Gość klik klik klik
eee today's click

Gość klik klik klik
Ben Jonson-On Poet-Ape Jonson, Ben "On Poet-Ape" Poor Poet-Ape, that would be thought our chief, Whose works are e'en the frippery of wit, From brokage is become so bold a thief, As we, the robbed, leave rage, and pity it. At first he made low shifts, would pick and glean, Buy the reversion of old plays; now grown To a little wealth, and credit in the scene, He takes up all, makes each man's wit his own. And, told of this, he slights it. Tut, such crimes The sluggish gaping auditor devours; He marks not whose 'twas first, and after-times May judge it to be his, as well as ours. Fool, as if half eyes will not know a fleece From locks of wool, or shreds from the whole piece.

Gość wylogowana Samanta lisiczka
niestety nie znam angielskiego na tyle dobrze, zeby interprtowac wiersze.

Gość klik klik klik
szkoda

Gość klik klik klik
zajebista cipa z ciebie

Witam wszystkich serdecznie Zwracam się do wszystkich Państwa z ogromną prośbą. Kacperek, synek mojej koleżanki aby żyć, musi przejść trzecią i ostatnią już operację serduszka gdyż ma ciężką wadę serca - brak lewej komory. Do czerwca br. rodzice Kacperka, muszą zebrać 17 tys. euro aby to półtora roczne dziecko poddało się operacji, która miałaby odbyć się w Monachium, gdyż lekarz wyjechał tam z Polski i teraz operuje dzieci z całego świata. Kwota 17tys. euro miałaby pokryć koszty operacji, dojazdu oraz pobytu rodziców Kacperka. W listopadzie tego roku Kacperek może skończyć dwa latka, ale aby to się zdarzyło musi się odbyć ta operacja, bo bez niej umrze. Dzięki niej będzie mógł się prawidłowo rozwijać, mimo, że z większych wysiłków będzie musiał zrezygnować. ALE BĘDZIE ŻYŁ! Bardzo proszę o wpłacanie pieniążków na konto. Każda złotówka się liczy. Oto stronka, na której możecie Państwo przeczytać informacje na temat Kacperka, jego choroby, obejrzeć jego zdjęcia. Ostatnio w Radomsku, w barze \"Belfast\" zespół Kult zagrał koncert charytatywny poświęcony Kacperkowi. http://www.kacperkubik.c60.pl/ wejdź i poczytaj, obejrzyj zdjęcia, pomóż. http://www.poprostu.info.pl/?go=czytaj&id=27 39 http://www.poprostu.info.pl/pdf/195/03.pdf w formacie pdf informacja zamieszczona w radomszczańskiej gazecie. http://tvntl.pl/index.php?option=com_content &task=view&id=383&Itemid=1 obejrzyjcie filmik, w którym są mama Kacperka wraz z Kacperkiem NUMER KONTA: 86 1600 1101 0003 05021175 2150 z dopiskiem \"Kacper Kubik\" Fortis Bank Polska SA Fundacja na rzecz dzieci z wadami serca Cor Infantis ul. Nałęczowska 24 20-701 Lublin Kod Swift: ppabplpk Rachunek w USD: 77 1600 1101 0003 0502 1175 2021 z dopiskiem \"Kacper Kubik\" Fortis Bank Polska SA Rachunek w EUR: 23 1600 1101 0003 0502 1175 2023 z dopiskiem \"Kacper Kubik\" Fortis Bank Polska SA Pamiętaj, liczy się każda złotówka wpłacona na konto. Sam przecież wiesz, że: „grosik do grosika…”. Nie przechodź obojętnie. Jeśli nie chcesz wpłacić nawet symbolicznej złotówki to pomóż w inny sposób: rozpowszechnij tą akcję. Im więcej osób o niej wie tym większe szanse na URATOWANIE ŻYCIA KACPERKA! Na pomoc liczy również pięcioletni Adaś Woszczyński, który cierpi na białaczkę. Chłopcu można pomóc m.in. poprzez oddanie jednego procenta podatku od swoich dochodów. Numer konta, na który można przekazywać pieniądze: Fundacja KRWINKA, ul. Rewolucji 1905 nr 9, 90-273 Łódź KRS: 0000165702 NORDEA BANK POLSKA S.A. 33 1440 1231 0000 0000 0184 1262 z dopiskiem w tytule: Dla Adasia Woszczyńskiego Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. — Phil Bosmans http://tvntl.pl/images/stories/Programy/Kuri er/kacper.jpg wkleje u siebie bo tamten topik pewnie skasuja a tak numer konta zostanie.

Gość EurynikaMarynika
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3742187 proszę, przeczytajcie ten wątek o piętnastomiesięcznym chłopcu, który musi przejść trzecią operację serduszka :( Przystańcie na chwilę i wspomóżcie. Pomódlcie się za Kacperka i dobrych ludzi, którzy nie przechodzą obojętnie.

Gość EurynikaMarynika
Dziękuję Ci Samanto :) Czemu mieliby skasować? :( Miłej nocy Ci życzę i wszystkim dobrym duszyczkom :*

Gość eurynikamarynika
:p