Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna30

Wózki Triton 3 w 1

Polecane posty

tak \"na oko\" to nawet nawet ciekawy :D ale ja sknera jestem i na początek to kupiłabym jakąś gondolke - głęboki zwykły a na pasach aby jak jakmniej wstrzasać maleństwem a potem już jakąś wypasioną spacerówke :D

a i tak jak kupisz to wszystko wyjdzie pom czasie - ja tam w każdym wózku na upartego znajde jakieś ale :)

Gość bababababab
hej ja go chciałam ale zwróć uwagę na długość gondoli :( ma tylko 70 cm i jak dla mojego synka to w 2 miesiącu byłaby mała bo mały ma 69 cm :( ale wózek jest super z wyglądu ale nie wiem co do bezpieczeństwa :(

Gość Fakt 55

gondolka mała bardzo mała tylko 70 cm ! moja miała80 i po 4,5 miesiacach :( musialismy na spacerówke zmienic bo sie mały nie miesicł

Gość upupubb

Gość madzia39495
wyglada ladnie ale zwroc uwage na spacerowke ze jest plytka bardzo ( tak mi sie wydaje) i to chyba bedzie niezbyt wygodne dla dziecka

Ja bym go nie kupiła- malutka gondola a spacerówka też na obszerna nie wygląda. nigdzie nie napisali czy spacerówke mozna rozłożyc do pozycji leżącej. A jak Ci dziecko za szybko wyrośnie z tej gondolki to wtedy do spacerówki tez nie włożysz ;)

Gość ja tu tylko na chwile
No więc ja już coś mogę powiedzieć na temat tego wózka i niestety nie jestem zadowolona.Mała wyrosła z gondoli po 4miesiącach i największy problem jest w tym,że spacerówka rozkłada się do pozycji leżącej lecz uwaga!z nogami w górze!fajnie,nie?tak więc teraz siedzie patrze na niego i się zastanawiam Co dalej?? jeżeli chodzi o wygląd jest piękny mam blękitny w śliczny wzor i wszyscy na ulicy się nim zachwycają :) szkoda tylko,że na wyglądzie się kończy :(