Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

9 dzien...pomozcie

Polecane posty

spóznia mi sie okres.. boze schizuje powaznie.. 3 go dnia jak spiznial mi sie okres zrobilam test wyszedl negatywny... brzuch mi ise wydaje wiekszy okraglejszy..dziewczyny ..ile wam sie spozniala miesaczka?? pomozcie mi

Gość a wolisz
chłopczyka czy dziewczynke?:D

Gość a wolisz
pomoge ci wybrac imie, to wszystko co mogę zrobic:D

ale smeiszne..widac jaki poziom..soba reprezentujecie

Gość a wolisz
a ty widac jaki.. jak my ci mozemy pomóc ?:P czary mary nie jesteś w ciaży- proszę:)

ama_leta jakbys czytac nie umiala ! test zrobilam..

ama_leta jakbys czytac nie umiala ! test zrobilam..

ama_leta jakbys czytac nie umiala! test zrobilam..nie chcesz nie wchodz nie czytaj nie wypowiadaj ise

a ile czasu uplynelo od mozliwego zaplodnienia...moze to stres powoduje opoznienie albo jakas infekcja

Gość mmmbhvgj
brzuch mi ise wydaje wiekszy okraglejszy" oszalałaś - płód do 2 miesiąca ma 2 milimetry :D obżarłaś się w święta to i brzuch masz większy :)

Gość tak szczerze mowiac
to test wychodzi dopiero po 7 dniach a nie po 3..... nie mozesz miec zaokargloego brzucha.. nie schizuj sie moze to przesilenie wiosenne

ja juz raczej mysle o jakims 3 miesiacu.. w lutym miesiaczka byla inna dziwna..bardziej skapa..a jak iwadomo moze wystapic okres na pocz ciazy.. test robilam 3go dnia spozniajacej sie miesiaczki..!! a nie 3 go dnia po wspolzyciu!

Skąd wiesz, że dokładnie tyle spóźnia Ci się okres, zawsze miałaś co do dnia regularnie? zrób jeszcze jeden test, jak znowu wyjdzie negatywnie, to przyczyna jest inna, niż ciąża

Gość widzisz masz teraz za swoje
jakbyś się nie zadawała z byle kim to byśtak nie panikowała a jak przyszły tata jest beznadziejny to nie dziwota że tak świrujesz :)

hmmm mysle ze testy by wykazaly do tej pory...nie ma bata....skoro podejrzewasz juz 3 miesiac to w tym miesiacu poziom hcg jest bardzo wysoki wiec test by pokazal 2 kreski,....a poza tym skapy okres nie swiadczy od razu ze to ciaza :) przechodzilam przez cos podobnego jak Ty .wiec Cie rozumie....jak sie bardzo stresujesz to pędz do lekarza , zrobi Ci usg i po krzyku:)

mendywendy dziekuje ci poczekam do piatku jak ise nie pojawi pojde do gina.. przynajmiej jedna mila osoba ktora z snesem mi odpowiedizala.. reszcie wspolczuje.. niskiego poziomu intelektualnego

Gość tak szczerze mowiac
jak sie tak boisz to idz do lekarza , moim zdaniem to wina pogody jakies problemy , stres moze faktycznie jakies zmiany w organizmie? bardzo saby okres nie musi byc przyczyna ciazy tez tak mam ostatnio ze malo leci ale sie bardziej z tego ciesze niz mam sie zamartwiac:P

wiesz...bo kto sie nie znalazl w takiej sytuacji to sie moze wymadrzac :) i jak mu sie ulzy to niech to robi. Ja wiem co psychika moze zrobic z czlowiekiem i wcale Ci sie nie dziwie ze rozne pomysly do glowy przychodza, nawet o ciazy czy czyms innym... tylko spokoj polecam, choc to trudne :) zrob jeszcze jeden test plytkowy i idz do lekarza. moze chorowalas w ostatnim czasie, przyjmowalas jakies antybiotyki a moze mialas duze stresy i stad te zaburzenia. ogranizm kobiety to nie maszyna :) czasem jakies "śrubki"sie tam poluzuja i sa schizy :) bedzie ok !

Ama_leta ----ok, ale akurat dzis to kiepsko bylo by z pojsciem do lekarza, nie?:) a po to jest to formu by znalezc tu jakies odpowiedzi i poznac opinie na jakis temat. nie ma sie czym emocjonowac - Swięta sa ;)

Ama_leta ----ok, ale akurat dzis to kiepsko bylo by z pojsciem do lekarza, nie?:) a po to jest to formu by znalezc tu jakies odpowiedzi i poznac opinie na jakis temat. nie ma sie czym emocjonowac - Swięta sa ;)

Gość tak szczerze mowiac
Ama_leta masz jakies problemy z osobowoscia chyba :| Dziewczyna nie mogla wytrzymac moze nie miala z ki pogadac , kogo zapytac to przyszla tu... a Tobie cos nie pasuje? Nikt Ci nie kaze tu siedziec :| Zal.pl

ja też mam problemy z osobowością 😭 pomóżcie mi 😭 poza tym mam jakiś guzek na kolanie czy mogę być w ciąży ??? :classic_cool:

Gość tak szczerze mowiac
juliusz cezar , jesli to guzek pod kolanem oznacza to ciaze pozamaciczna

Gość tak szczerze mowiac
a jakiego koloru to ciesz? moze mozg Ci wyplynal?