Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aich27

DO NAUCZYCIELI!!!

Polecane posty

Go艣膰 Aich27

W jaki dzie艅 tygodnia s膮u Was w szko艂ach zazwyczaj konferencje, zebrania rodzic贸w itp i jak d艂ugo taka konferencja trwa? Chc臋 rozpocz膮膰 prac臋 w szkole a po po艂udniu jescze poj膮膰 prac臋 gdzie艣 indziej i zastanawiam sie jak bardzo szko艂a b臋dzie mi z tym kolidowa膰.... Wiem ze kazda szko艂a ma inaczej to zorganizowane ale robi臋 ma艂y wywiadzik ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
czesc tak jak m贸wisz nie ma regu艂y, ka偶dy dyr sam decyduje kiedy rada, zebranie itd, 艂atwiej b臋dzie jak nie b臋dziesz mia艂(a) bo jeszcze np dyskoteki w szko艂ach s膮 organizowane i wychowawca powinien by膰. a je偶eli hcodzi o rady i inne szkolenia to r贸znie od 1 do 3godz. A edziesz mia艂(A0ca艂y etat? Ja bym na TWoim miejscu bra艂a dodatkow膮 prac臋, przecie偶 te popo艂udniowe rady itd nie s膮 cz臋sto. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aich27
no w艂asnie nie wiem, bede szuka膰 w wakacje dopiero, zastanawiam sie czy w og贸le chcia艂abym p贸艂 czy ca艂y etat. Niestety za pensje sta偶ysty nie wy偶yje, wiec b臋d臋 chcia艂a w jakij艣 szkole j臋zykowej pracowa膰 wieczorami dlatego zastanawiam sie jakie dni zostawic wolne na te ewentualne konferencje itp. Pami臋tam ze u mnie w szkle by艂y zazwyczaj chyba w czwartki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aich27
no w艂asnie nie wiem, bede szuka膰 w wakacje dopiero, zastanawiam sie czy w og贸le chcia艂abym p贸艂 czy ca艂y etat. Niestety za pensje sta偶ysty nie wy偶yje, wiec b臋d臋 chcia艂a w jakij艣 szkole j臋zykowej pracowa膰 wieczorami dlatego zastanawiam sie jakie dni zostawic wolne na te ewentualne konferencje itp. Pami臋tam ze u mnie w szkle by艂y zazwyczaj chyba w czwartki ;)

Udost臋pnij ten post