Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollyanna 22

przerywany seks???

Polecane posty

Gość Pollyanna 22
tereter...lodzik to samo..bardzo szybko... jakis tam facet...spróbuje:) takjeszcze nie próbowałam-dzieki:)zatrzymam go w srodku jak skonczy niech dalej wykonuje ruchy,....a nie sflaczeje mu?? wiadomo emocje opadna bo orgazm..i facet potrzebuje chyba conajmniej 10 min ne regenreacje sil??? czy bedzie dalej mogl sie kochac???

Gość Pollyanna 22
tereter..tak masz racje głupio mu..niejednokrotnie mnie przepraszał..ja go tylko przytulałm broń boże nie denerwowałam sie.przeciez nie o to chodzi...widze czasem ze jest zażenowany ta sytuacja..dlatego stara sie wstrzymywac przedluzac wyjmujac go...pow ze chce dla mnie lepiej i sam cieszy sie mna dluzej...a dla mnei to jeszcze gorsza opcja:/

Gość tereter87
prawde mowiac tez sie przed moja kobieta nie do konca przyznaje, ze szybko koncze (bo tak mi sie wydaje). robie wiec jej dluga gre wstepna (co jej oczywiscie odpowiada), zabawiam sie moi penisem, smaruje i pocieram nim o jej czesci ciala, daje do buzi, sam sie troche onanizuje , aby wlasnie nie byl taki wrazliwy.

Gość Alice_smuga
Tak to jest jak sie daje starszemu o tyle lat. Rowniesnikow nie bylo?? Taka niby wyamagajaca jestes, ze ci starzyw glowie? Co to za facet w ogole, przy nim dzieckiem jestes jeszcze.

Gość Pollyanna 22
Alice miłosc nie wybiera//bylam w dlugim zwiazku 4 letnim z równolatkiem i niestety nie sa to faceci dla mnie...ten jest emocjonalnie dojrzały odpowiada mi pod każdym względem więc czemu miałabym z nim nie byc? mam porównanie....widocznie lepiej sie czuje z kims w jego wieku...czasami milosc nie wybiera...naprawde:)pozdrawiam cie:)

z tym zfaczeniem chyba zalezne jest od wieku lub od faceta ,bo sa tacy którym po wytrysku trochę wymieka by po chwili zesztywnieć i potrzebny jest dłuższy czas do natępnego wytrysku czasmi i pół godziny ruchów frykcyjnych Czy jeżeli sie zabawiasz nim ręcznie i ma wytrysk i nie przerywasz stymulacji to jaka jest jego reakcja?

Gość Pollyanna 22
la mnie nie dorasta wielu moim równiesnikom do piet pociągaja mnie inteligentni faceci,wykształceni którzy do czegos doszli..maja swoej pasje ambicje ...pozatym, jest niezwykle pociagajy fizycznie nawet jego dlon na moim kolanie w samochodzie przysparza mnie o dreszcze...i nie ma kobitki by sie za nim nie obejrzała na ulicy starszej mlodszej-serio..trzyma sie doskonale i wyglada młodziej.

Gość Pollyanna 22
jakis tam facet ..raczej drazliwa...mowi ze go drazni kiedy po ok 15 min jest calkowicie gotowy ... o wieku hymm>>> wiec czyli jak on starszy to potrzebuje wiecej czasu na regeneracje tak:>? Dziekuje chłopaki,zetak mnie wspomagacie:)

Gość tereter87
a, podobno sa kremy przedluzajace stosunek, moze niech sobie posmaruje (ale tylko on) to krepujacy temat, duzo latwiej jest radzic komus, mimo ze sam mam podobny problem (przecietnie okolo 2 min i finiszuje), to nigdy nie odwazylem sie na taki krem. samo wchodzenie do seksszopu krepuje. to zalezy tez od partnerki, jej zrozumienia. teraz mam nowa. czasem ciezko jest o tym porozmawiac z bliska osoba, aby jej nie urazic.

Gość Pollyanna 22
terater a co to za kremy? jak one dzialaja?? nic mus ie po nich nie stanie??? Porozmawiaj z partnerka..powiedz ze to dla Ciebie drazliwy temat.Dzewczyna powinna sama wyczuc..przytulic pocalowac porozmawiac...i spróbowac pomóc:)

z kremem jest tak ze znieczula mu penisa ale gdy wejdzie w ciebie to też znieczuli i kicha bo ty nic nie bedziesz czuła a on tez nie.Może ty sama podczas masturbacji dojdziesz do orgazmu a on po twoim orgazmie wejdzie i dla ciebie bedzie przedłużenie orgazmu Takie tez jest rozwiązanie

Gość a nie probowaliscie z guma
--> ulula4787 przylapalas mnie nie pomyslalem , to co napisalem tyczylo sie stosunku przerywanego i drugiego zaraz po nim .... oczywiscie oba niezabezpieczone tak jak ja to preferuje, co niewiele ma z tym tematem do czynienia , sorrki :-(

Gość tereter87
wydaje mi sie, ze taka masc powinna wchlonac sie tylko w czlonka (dlatego nie polecam przezerwatyw nasaczanych takim srodkiem, bo znieczula tez wlasnie i kobiete). Posmarowac, poczekac chwile lub w miedzyczasie pobawic sie, aby krem sie wchlonal. Sprzedawane srodki raczej sa atestowane.

Gość zażenowany..
ulula4787 ty taka naprawde głupia czy udajesz? :-O

Gość ulula4787
ale o co ci chodzi? smieje sie z teorii, ze po wysikaniu i umyciu po pierszym razie, przy drugim wytrysku nie bedzie juz plemnikow. przeciez beda

Gość Pollyanna 22
hymm albo posmarowac go tym kremem i do tego gunma normalna(mimoz e nie preferujemy zbytnio nie lubimy) ale moze to sposob an dluzszy stosunek:)bo mnie wtedy nie znieculi bo gumka bedzie chronila:)

kurwa przeciez ci przyznalem racje o co ci jeszcze chodzi ???? wyjasnilem rowniez sytuacje do ktorej moj opis pasuje wiec ile sie jeszcze bedziesz pastwic nademna ? !!! :o

Gość zażenowany..
a ktos napisal ze nie bedzie wytrysku przy drugim orgazmie?

można przed założeniem gumy posmarować penisa tym kremem ,ale jak on nie bedzie czuł to może mu zflaczeć.Tylko mu o tym nie mów bo wowczas napewno mu sflaczeje.Możesz spróbować.

wszystko tutaj to sciema :o wiec 🖐️

Gość Pollyanna 22
zwyczajne nie domówienie..zadna sciema..zostan prosze:) Dziekuje Wam za rady jutro sie widze z moim kochanym..:) zobaczymy:) zastosuje sie do waszych rad.

Gość ulula4787
guma, sorki, to byla odp dla zazenowanego bo nie rozumiem po co ma isc sie wysikac

Gość Heheho
Hehe, inteligentny, zaradny czytaj z kasa, taki ktory moze cie sponsorowac i placic za twoje zachcianki. Przetestowalas wszystkich rownieskow czy tylko jakichs obszczymurkow ? Widocznie nie byli wsytaczrajaco bogaci (trudno oto w wieku 22 lat). Bo nie wierze ze nie bylo inteligentnych. Co za bzdury - chyba ze szukalas wsod absolwentow zawodowek;|

Gość Pollyanna 22
heheh- coż za złosliwosc..nie wiem czy ty zazdroscisz ze mam faceta z klasa..ktory osoagnał cos w zyciu? bo watpie by jakis 22 latek cos osiagnał? ok..w najlepszym wypadku licencjat... zreszta nie chodzi tu ani i kase ani o wyksztalcenia tylko o milosc!! dla mnie to jest zwykla zazdrosc i niemoznosc przyczepienia sie..wiec lepiej sie przyczepic do wieku:) aw dupie mam to..jestestem zakochana i szczesliwa..a w sferze seksu mozna isc na kompromisy...

Gość Pollyanna 22
nikt mnie nigdy nie sponsorowal i nie bedzie sponsorowal-taka obeznana w temacie???,,,,heheh ...zal mi Ciebie zegnam nie bede dyskutowala z popaprancami emocjonalnymi. Chlopaki jestescie jeszcze:>?

Gość Heheho
A co ma osiagnac 22 latek? Doktorat?? Twoj facio ma przewage wieku i tyle. To moze od razu 60siecio latek,bo ma "doswiadczenie zyciowe" wieksze. Mam nadzieje ,ze srodowisko nie bedzie cie tolerowac, matka wydziedziczy. I niczego nie zazdroszcze, na pewno nie o tyle starszego faceta, sa mlodsi, przystojni i inteligentni. Jak sie szuka w zlych miejscach to tak pozniej jest, ze sie z niby dojrzalym laduje,bo starszy = madrzejszy (wg schematow).

Gość Pollyanna 22
Skad tyle hh jadu w Tobie? Mama go uwielbia i akceptuje ...znajomi tez uwielbiaja...i ja go kocham:) Zwykla babska zazdrosc zegnam pa:)

Gość Heheho
Widocznie on jakis zdziecinnialy ,zeby z taka mlodzieza sie zadawac i dobrze czuc. No sorry, ale facet w tym wieku ma inne potrzeby,poglady na zycie itp. Albo odpowiedz jest taka :on wcale nie jest dojrzaly, tylko spotkaliscie sie z ta dojrzaloscia w pol drogi, tak mniej wiecej na 25tym roku zycia i dlatego wam tak dobrze :)

Gość Pollyanna 22
to nie ten topik zegnamy:)

Gość Heheho
Ale co, prawda kole?:)