Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_tri

Wspolna Glodowka

Polecane posty

Gość kasia_tri

Witam, zaczynam glodowke od dzis, jesli ktos ma ochote sie dolaczyc to zapraszam. Razem zawsze razniej!!!!

Gość blanch
ja zaczynam od jutra, ale najpierw przygotowanie w postaci diety warzywa+owoce+kasza a potem glodowka wlasciwa:)

Gość kasia_tri
Blanch!! To mam nadzieje,ze na biezaco bedziesz pisala jak rezultaty, samopoczucie itp. Moja ostatnia glodowka miala miejsce jakies 5 lat temu i skutki byly extra. Samopoczucie fantastyczne i schudlam 16 kg. Teraz sie nazbieralo..brak ruchu,nawal pracy i nauki i koszmarne odzywianie...waga wyjsciowa 71,3 kg ,wzrost 172 cm. a jak u Ciebie? Pozdrawiam!!!

Gość kasia_tri
Blanch!! To mam nadzieje,ze na biezaco bedziesz pisala jak rezultaty, samopoczucie itp. Moja ostatnia glodowka miala miejsce jakies 5 lat temu i skutki byly extra. Samopoczucie fantastyczne i schudlam 16 kg. Teraz sie nazbieralo..brak ruchu,nawal pracy i nauki i koszmarne odzywianie...waga wyjsciowa 71,3 kg ,wzrost 172 cm. a jak u Ciebie? Pozdrawiam!!!

Gość blanch
ja jeszcze jutro bede pisac i po jutrze a potem to nie wiem w weekend moze z waga u mnie duuuuzo gorzej bo mam podobna jak ty czyli okolo 72 kg ale wzrostu 164:(

Gość goszy
ja od jutra głodówka ;P święta robia swoję, dziś zjadłam zdecydowanie mniej, ale to dopiero pół dnia :) ja będe na 3 dniowej, to chyba optymalna

Gość blanch
ja bede na glodowce do poki nie dojde do wagi jakiej chce czyli na poczatek 60 kg potem bede systematycznie zwiekszac ilosc kalorii(ale nie bez przesady oczywiscie) moj cel to 56 kg

Gość kasia_tri
Moj cel to 58 kg , na poczatek , potem 55 jak sie uda. Powodzenia i trzymajmy sie razem Dziewczyny to damy rade!!! :+)

Gość blanch
ja sie tylko strasznie boje, ze bede sie zle czula, bo zawsze jak mam restrykcyjna diete to boli mnie glowa, ciezko mi sie sknoncentrowac, zobacze moze tym razem bedzie inaczej mam taka nadzieje powdzenia dziewczyny

Gość kasia_tri
Ja sie robie nerwowa i wyzywam sie na otoczeniu :)

Gość blanch
a wiec dzis wypilam 2 kubki herbaty zielonej i zjadlam mala pomarancze :)

to ja się dołączam. trzeba jakoś stracić to co przybyło w święta, a ja nie mam cierpliwości do tych powolnych diet :)

Gość blanch
u mnie poszlo 1,5 kubka herbatki zielonej i jablko nie czuje sie glodna:D

Gość kasia_tri
Czesc Dziewczyny,ja sie jakos trzymam,wlasnie mecze zielona herbate i czuje sie nawet calkiem calkiem, ale to dopiero 2gi dzien:). Vis-a-Vis!!! Milo,ze dolaczylas do nas!!! Powodzenia!!!:)

Gość niuńkaaa
kochaniutkie napiszcie coś więcej jak to się zaczyna i co podczas diety -głodówki spożywacie ,pijecie ,,czy lewatywy też są ---też bym się zdecydowała.....

Gość kasia_tri
Czesc Niunkaaa! Ja podczas glodowki nigdy lewatywy nie robilam, ale ziolowe tabletki (nie przesadz) lub herbatki dobrze jest stosowac dzien dwa przed zeby sie pozbyc (smieci) z organizmu. Na zatrzymanie apetytu (i nie tylko-wydala toksyny) dobra jest zielona herbata z dodatkami lub bez, woda mineralna itp. Jak bardzo Cie glod meczy mozesz zjesc jakis owoc i tragedii nie bedzie :). To chyba wszystko zalezy, ktory raz przeprowadzasz glodowke. Kazdy kolejny jest latwiejszy, bo uz wiesz jak reaguje twoj organizm i jak go mozesz sprawnie "oszukiwac". Glowa do gory!!! :)

Gość niuńkaaa
super za podpowiedź dzięki.głodówki nie robiłam nigdy,natomias potrafię zrezygnować z kawy i słodyczy-ciast ,alkoholu na kilka miesięcy,to chyba nie jest tak źle...

Gość kasia_tri
Heh...to bardzo dobrze:0 Ja z tego co wymienilas potrafie na dlugo zrezygnowac tylko z ciast :P. Kawa,slodycze to nalog chyba , a alkohol...no coz...za duzo imprez :D. To ak? Dolaczasz sie?

Gość niuńkaaa
bardzo bym chciała ale nie wiem czy od jutra miesiączkuję......

Gość blanch
wiecie mi jest latwiej glodowac niz byc na jakiejs diecie

Gość kasia_tri
Mnie rowniez, nie musze sie ograniczac w jedzeniu skoro zakladam z gory ze nie jem to staram sie nawet o tym nie myslec i zabijac czas jak moge...po jakims czasie organizm przestaje sie "upominac" o jedzenie.

Gość blanch
wlasnie po paru dniach czuje, ze nie musze jesc heh swietne uczucie

Gość blanch
tyle, ze ja zawsze rezygnowalam z restrykcyjnych diet bo czulam sie slabo, myslalam ze to brak energii i ze musze sie po prostu najesc i wtedy.......jadlam ogromne ilosci przez pare dni, a teraz wiem, ze organizm oczyszcza sie z toksyn stad oslabienie

Gość kasia_tri
Czesc Dziewczyny!!! Jak sie trzymacie? Ja czuje sie dobrze, mam wyjatkowo duzy zapas energii, a juz prawie dobiega konca 2gi dzien:)