Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
DORII

Bardzo widoczne żyły na nogach !!!

Polecane posty

Witam :) Mam dopiero 17 lat, a moje nogi wygladają okropnie :/ Nie tylko pękają mi naczynka i robią się tzw. pajączki, ale do tego bardzo widać mi żyły :( Nie wiem co robić... Poza tym skórę na nogach mam bardzo suchą i bladą, bardzo trudno opalić mi nogi... Więć łatwo można sobie wyobrazić, że to wszystko połączone w jedną całość naprawdę wygląda nieciekawie :( Z resztą słyszałam, że \"takich\" nóg nie powinno się opalać, bo owszem na początku zyły zostaną zamaskowane, ale kiedy opalenizna zejdzie, żyły znów będą widoczne i to nawet jeszcze bardziej... Zapomniałam wspomnieć, że moja babcia i mama mają taki sam problem, więc pewnie to po nich odziedziczyłam... Mam nadzieję, że nie będę miała żylaków !!! One przynajmniej nie mają... Ale nie chodzi nawet o to, tylko o sam fakt wyglądu, wiadomo że jako nastolatka chciałabym mieć ładne zgrabne nogi, ale niestety nie jest mi to chyba pisane... Co robić? Czy powinnam udać się do lekarza? Jeśli tak to do jakiego? Pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować