Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mutiii

czegosd mi brak mojej bylej dziewczyny

Polecane posty

Gość mutiii

nie wiem czemu ale nadal brakuje mi swojej byłej dziewczyny nie widziałem jej 4 miesiące a nadal tęsknie czuje jej smak ust zapach włosów Jezu zrobił bym dla niej wszystko a ona mnie tak skreśliła nawet nie wiem za co ludzie pomocy

Gość mutii
czy ona ma kogos wydaje mi sie ze nie

bez powodu ludzi się nie skreśla... musiał być jakiś powód i przypuszczam że mówiła Ci o nim wiele razy a przynajmniej dawała Ci sygnały co jest nie tak.

Gość mutii
wiessz moze masz racje ale czlowiek docenia to dopiero jak traci dla niej zrobil bym wszystko nie wiem ale to jest dziwne myslalem ze bedzie inaczej ze mi przejdzie ale dzien po dniu coraz bardziej mi jej brakuje

Gość mutii
a pytanie czy jej tez mnie brakuje zazwyczaj wypomina sie te zle momenty a o tych dobrych wspanialych sie zapomina

Gość barbados__
Kto zostawił, ty czy ona? O co poszło?

Gość Anna Bella
te dobre ma sie w sercu:) te złe na ustach:) by zmienic je w te dobre;)

Gość Anna Bella
A mi mojego mena;)

Gość mutii
ona zostawila wiecie co gdybym mogła dzielić to gruba kreska i zaczac od nowa i szczerze z nią porozmawiać

o dobrych się nie zapomina. Owszem masz rację, że zazwyczaj się pamięta tylko te złe. Ale wtedy kiedy się kocha to tylko dlatego, żeby jakoś przetrwać rozstanie. Ja np. gdybym pamiętała tylko te dobre już dawno wylądowałabym w2 domu wariatów. Miłośc to stan, który doprowadza do zatracenia. Im silniejsza tym bardziej człowiek się w niej pogrąża. A dobre zawsze będzie pamiętała. Tylko te wspominane niosą jeszcze większy ból i dlatego częściej się myśli o tych złych.

Gość mutii
Był to czas przemyślenia swojego życia; swojego postępowania. ... Był to dla mnie czas nauki nie wiem poprostu ja kocham

Gość mutii
macie racje dziwne to uczucie i nie przechodzi brak mi jej kiedys sie przytulila w samochodzie siedziala mi na kolanach i tak jechalismy czulem sie wspaniale

Gość mutii
bo bylem zadufany bo bylem bo wszystko zrobilem zle bo ja zawodzilem tylko chce z nia sczerze porozmawiac

Gość do tej pory nie napisales
czemu cie zostawila, na pewno cos przeskrobales i sie nie chcesz przyznac

Gość mutii
nic nie przeskroibalem nie spotykalem sie tylko mialem konto na fotka.pl i tam siedzialem

Gość mutii
bede robil herbatke ktos chce :) zw

Gość to z nią pogadaj
i powiedz wszystko co nam powiedziałeś, nic nie stracisz, bo i tak nie jesteście razem, a zyskać możesz wiele :-) Powiem że ja też tęskniłam za swoim ex, chociaż ja go zostawiłam, bo mnie nie doceniał i olewał, a potem odezwał sie, rozmawialiśmy dużo, dużo razem zauważyliśmy swoich błędów i powoli próbujemy jeszcze raz.

no to ja tu czegoś nie rozumiem. Nie możesz z nią o tym porozmawiać? dlaczego? powiedz jej o tym wszystkim co tutaj piszesz a nie nam to piszesz.

Gość Anna Bella
Ja chcę:) małą tea;) porozmawiaj z nią:)

Gość mutii
ale ona nie chce zemna rozmawiac nie wiem dlaczego moze moze zeby ona pierwsza sie odezwala wiem ze ona przesiaduje tu i jesli jest aniol z poludniowej wielkopolski niech sie odezwie

Gość mutii
owocowa czy taka zwykla

Gość starostka
wysłałeś jej chociaż zyczenie? odpisała?

Gość mutii
tak w styczniu cos jej wyslalem kazala mi wykasowac jej nr tego nie zrobilem teraz tez napisalem i powiedzialem jej o tym wszystkim

ja znowu tu czegoś nie rozumiem. Skoro to Ty nabroiłeś to niby czemu ona ma się pierwsza odzywać? Kochasz ją to jej powiedz że kochasz, że żałujesz itd... a nie sobie poczekasz aż ona się odezwie bo z Tobą rozmawiać nie chce...hihihi to trzymam kciuki żeby zdarzył się ten cud i żeby do Ciebie napisała bo myślę, że zdania tak szybko nie zmieni. ale oczywiście mogę się mylić. trzeba mieć wiarę;-) ja też poproszę herbatkę, najlepiej malinową z miodkiem...

Gość to z nią pogadaj
a skąd wiesz że nie chce? próbowałeś? nie odpisała? ja też nie odezwałabym się pierwsza do mojego ex i tylko błagałam w myślach żeby on w końcu zagadał. no i doczekałam sie :-)

Gość starostka
Skoro ona cie rzuciła, teraz tak nieumiejetnie z nia postepujesz ... to sie nie dziwie. Chłopcze, nie powinieneś pisac jeje o wszystkim, o tym ,ze tesknisz itd. Ma cie za mieczaka, nie oczakuj ,ze bedzie za toba szalała.

Gość mutii
i nie wiem czy ona chciala by zemna tak szczerze porozmawiac moze to czyta kto wie

Gość mutii
a jak mam postepowac