Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra 1234

Seks z mezem dla swietego spokoju....

Polecane posty

Gość abrakadabra 1234

czy ktoras z was tak ma,ze chodzi do lozka z wlasnym mezem tylko po to ,by miec spokoj?Po to tylko by odwalic ten malzenski obowiazek?

Gość czekam na propozycję
czemu tak? nie kochasz swojego męża?

Gość ja sie zmuszałam
długo i potem plakałam i byłam na siebie wsciekla. A zmuszalam sie, bo go juz dawno nie kocham i mnie obrzydza. Wreszcie powiedzialam dość i od roku nie sypiam z nim w ogóle.

Gość no i co z tego...
Moja żona tak właśnie robi... na szczęście są cudze żony, które chodzą ze mną do łóżka dla przyjemności.

Gość ja sie zmuszałam
No wlaśnie,. I cudzy mężowie, do których się obrzydzenia nie ma. :P

Gość hmm...............
ja się nie zmuszam, po prostu sypiam obok, nie wnikam jak sobie radzi z nadmiarem spermy niech spada- musi byc ambaras, nie te czasy

Gość no i co z tego...
Trzeba sobie jaskoś radzić, a nie narzekać... Sypiasz z cudzymi mężami?

współczuję wam :o ja sobie seksu na zmuszanie nie wybrażam :o i się nie zmuszam, a seks jest i tak minimum 2 razy dziennie.. tak więc.. nie wiem gdzieście się chowały i gdzie miałyście oczy przy wybieraniu sobie mężów :o:o

Gość hmm...............
jakość życia erotycznego zalezy przede wszystkim od faceta, jeśli sądzicie że walenie jak w bęben sprawia nam radośc to osły do potegi z was.Zawsze obwiniam faceta za to że nie potrafi zadbać o żonę bo przy kochankach, oczywiście, pracujecie nicym górnik na przodku.

Gość no i co z tego...
Taaak, przy kochankach pracujemy ciężko i ofiarnie, bo czujemy, że są z nami dla przyjemności, a nie z obowiązku. To naprawdę czuć...

Gość czarnego chuja ci sie chce

to co piszecie jest żałosne.. :o a jak ten człowiek ma nie szukać kochanki albo nie chodzić do agencji skoro własna żona albo z nim nie sypia, albo patrzy jak na ogra, albo rozkłada nogi i myśli co jutro na obiad zrobić :o:o:o ja bym w tym związku nie wytrzymała ani miesiąca... :o a potem piszecie że przy kochance pracują jak górnicy... może dlatego że ktoś im ciepło daje a nie kładzie się na plecach i rozkłada nogi :o a potem wyje taka wniebogłosy bo sie dowiedziała że jest 6 lat mężatką a mąż od 5 ma kochankę :o zastanówcie się nad sobą 🖐️

Gość do hmmm
przy kochankach pracują jak górnik na przodku bo czują że to kobiety dla których seks do rozkosz a nie spuszczanie nadmiaru spermy nie wiem skąd się takie oziębłe baby biorą i po co w ogóle za mąż wychodzą do klasztoru z wami i tyle!

Gość do hmmm
brunetka - 100% racji

Gość wychodzą takie za mąż
dla forsy, aby nie być samemu, a okazuje się że aby być prostytutką to trzeba to mieć we krwi, cięzki to kawał chleba być kvrwą domową

Gość do hmmm
no tak - to było pytanie retoryczne :P

Gość ja się zmuszałam
co wy tam wiecie... :O to żeby was jeszcze bardziej wkurzyć - sypiam z jednym cudzym mężem teraz. Jest cudownie. :) P.S. Mężowie wlaśni mają tendencje do zarastania brudem i niechodzenia do dentysty. Wyszło po ślubie, to też do waszej wiadomości.

a ja ożeniłem się z kobietą, która mnie kocha i od lat nie mam takich problemów, bycie prostytutką to powołanie , nie dla każdego

Gość hmm...............
oj ludziska, niby tacy namiętni jesteście a agresji w was więcej niż w hitlerze. Każda z nas wyszła za mąz bo kochała ale nie każda strzeliła szóstę w totka. Każdemu mężowi się chce ale nie każdy dba o jakość i w tym tzw sęk. Zrzuczcieklapki zoczu i sporzcie na problem z szerszej perspektywy.

Gość do hmmm
chwalisz się czy żalisz? ten twój cudzy mąż dla kogoś też jest własny - i jakoś brudem nie zarósł wybacz - widziały gały co brały, a jak nie widziały - to jest jeszcze rozwód - no ale ktoś tu już coś napisał o powodach wychodzenia za mąż

Gość ja się zmuszałam
zapomnieliscie o jeszcze jednym powodzie - złapaniu na dziecko. :P

Gość do hmmm
skoro tak pozarastali brudem i się nie myją to skąd te chętne kochanki????

Gość ja się zmuszałam
Mój nie ma, aż szkoda, chętnie bym go oddała. :O A wy niewiele wiecie o życiu jeszcze. O maskowaniu przed slubuiem też niewiele wiecie.

ja się zmuszałam- ależ pierdolisz :o to że Tobie nie wyszło to znaczy że TY NIEWIELE WIESZ i zawaliłaś a nie wmawiaj innym że nic nie wiedza, mało przezyli, bo Ty wiesz co Ciebie spotkało... skoro tak to skąd się biora szczęśliwe małżeństwa??

Gość do hmmm
no może i nie wiem bo mój się przed ślubem nie maskował i ja przed nim też nie i tak sobie jakoś paręnaście lat żyjemy z codzienną porcją namiętności i co masz na myśli mówiąc maskowanie się przed ślubem - to że on się mył (kamuflaż) czy ty ściemniałaś że lubisz seks???

Gość hmm...............
akurat ja nic nie pisałam o zarastaniu brudem a jedynieo jakości zycia....poza tym nie wchodzę na osobistą sciężkę a więc nie wskakujcie na mnie jak na swoich namietnych mężów:-)o problemie wypowiadam się ogólnie jednakniczego nie generalizuję. Obniżacie poziom dyskusji jakby życie było czarno-białe.

Gość ja się zmuszałam
nie ja zawaliłam tylko on. I nie bedę tu wymieniać dlaczego i co. Za dlugo by trwalo i nie bede brudów prać publicznie. To wy, którym sie udalo, patrzycie na swiat przez różowe okulary. Milego wieczoru, idę stad, nadmiar cudzego szcześcia mnie wkurza. :P