Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka.lawka

moj ex i ... westchnienia rozkoszy

Polecane posty

Gość kawka.lawka

wiec ju zmoj byly bo ze mna zerwal po prawie 2 latach...spotkalismy sie w piatek, gadalismy jak starzy przyjaciele, przytulil mnie, pocalowal..zaczelismy sie calowac coraz to namietniej...pozniej zaczelismy sie obmacywac i to bylo coraz smielsze....zrobil mi palcowke, wycalowal mnie calutka..tam tez, ja mu tez se odwdzieczylam, mi zalezy dlatego tak sie mu poddalam, dzis byl mnie polac na dyngusa, chcialam sie z nim spotkac i zastanawiam cyz przyjmnnie propozycje... pytanie,.,,,czy facetowi jak zalezy to sie tak zachowuje?? czy im to obojetne kogo caluja i obojetne komu robia minetke, czy tylko wtedy jak cos czuja do dziewczyny...bo ja sie juz pogubilam

Gość gość
No chyba żartujesz! Sex z ex to najłatwiejsza rzecz po słoncem, wiele facetów prokuruje takie sytuacje, bo głupie baby od razu rozkładają nogi mysląc, że jak ja ex przeleci, to od razu do niej wróci:o

Gość oesu misior ale ty masz prablj
emy

Gość a wiesz co właśnie dlatego
ze się nie pierdolisz z nikim to taka jesteś. wiesz co, święta ladacznica z ciebie. naprawdę powinnaś się pokochać z kimś, dobrze by ci zrobiło

Gość gość
Macie racje nie pierrdole sie:classic_cool:. Ja uprawiam sex z moim męzczyzną, nigdy z jakimis ex-odpadami.🖐️

Gość gfretregtre
ktoś cię chce, srający do wazonów brudzie? :D

Gość gość
Niesamowite nie?:classic_cool:

Gość gość
Hehehe, wiesz, że dopiero teraz zczaiłam?:D