Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16lattka

Pewiem problem z chlopakiem..

Polecane posty

Gość 16lattka

No wiec mam problem z chlopakiem. Jestem z nim juz dwa miesiace i zalezy mi na nim ale nigdy mu jeszcze nie powiedzialam ze go kocham..Wydaje mi sie ze to przez mojego ostatniego chlopaka..(chodzilam z nim od wakacji 2007) nie spotykam sie juz z nim ale kiedy sie spotkamy na miescie i zagadamy to robie sie cala szczesliwa i nie wiem co robc..Czy ja kocham mojego eks? ;(

Powiedz o wszystkim swojemu aktualnemu chłopakowi. Powiedz co czujesz. Jesli Cię kocha powinien zrozumieć ;)

Gość xxxxxxxZaraxxxxxxxx
nie kochasz ani jednego ani drugiego... Jak bedziesz starsza to zrozumiesz ze KOCHAC to wielkie slowo... w wieku gdzie czlowiek zakochuje sie 5 tysiecy razy i za kazdym razem jest pewien ze to ten jedyny lub ta jedyna nie figuruje slowo "kocham" To kolejne zauroczenie... jedno z wielu...

Gość xxxxxxxZaraxxxxxxxx
nie podszywajcie sie pode mnie :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam to jakis podszywacz, wcale tego nie napisalam..Jedyna moja wypowiedz to ta pierwsza przy zalozeniu tematu.

Wiec chciałam powiedziec ze wiem ze to zauroczenie..Ale czy powinnam dac sobie spokoj z tamtym chłopakiem? Bo rozstalismy sie wtedy dlatego ze on mnie zdradził...i nie wiem czy mam dalej o niego walczyc bo nie wiem jaki jest teraz jego stosunek do mnie..

ddziewczyno mowienie po 2 miesiac ze kogos sie kocha jest nie na miejscu bo nie mozna w tak krotkim czasie stwerdzic ze sie \"kocha\" proste i logiczne

Gość xxxxxxxZaraxxxxxxxx
i znow sie ktos podszyl uciekam z tad to moja ostania wypowiedz.. Uwazam tylko ze powinnas dac sobie spokoj z 1 i z 2 ...