Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Internet - poznawanie ludzi?

Polecane posty

jesli mam być szczery, to bywało różnie - tzn mozna powiedziec, ze w 2/3 przypadków ja pisalem jako pierwszy a w 1/3 kobiety do mnie pisały... grunt to mieć fajny opis :P

"Nie przywykłam do takowych" nie smuć sie, komiczne lubi być odrobine wulgarny :P zreszta tutaj i tak sie ograniczam, co innego w realu ;) :P

ja nie wiem, kiedy Alma leci go swojego Belga, ale ja lece zaraz do Almy na zakupy :P

ja mam fajny i zdjęcie mam, ale juz mi sie odpisywanie znudziło:P

a tu co druga osoba kogos na necie poznała w sensie tak jakby innymi niz tylko poznla

Gość alle dlaczego
"czy dziewczyny sa na tyle zdesperowane , ze same" zarywają" facetów" kurcze, chyba mamy równouprawnienie, dlaczego mam sobie faceta nie wyrwać jak mam ochotę:o jak facet mnie wyrywa to nie jest zdesperowany a ja to już jestem? nie rozumiem:o cześć mój ulubiony.......:classic_cool: 🖐️

Alle dlaczego ...bynajmniej nie mam nic przeciwko , zresztą jestem zdania , ze to kobiety podrywają , albo inaczej pozwalają sie poderwać . W dzisiejszych czasach kiedy mężczyźni w większości sa zdominowani przez kobiety , również niejednokrotnie zniewieściali , sadze , ze ów twierdzenie nabiera tym większej mocy ;) jeśli chodzi o moja wypowiedz odnoście cytowanego fragmentu , chodziło mi o potrzebę zaspokojenia uczuć . Większość kobiet jest ich głodna dlatego nie trzeba sie zbytnio strarac by poderwać kobiete . Oczywiście w większości ;) Komiczne ..zatem prosze o zachowanie należytego szacunku względem płci pięknej🖐️

Gość agiiiiiiie
;)

kto to podniósł.? ale jak już podniósł, to powiem że spróbowałam i nawet spoko, choć to pierwsze spotkanie to strasznie dziwne jest.

Gość z kafe nie umówiłam sie
tylko z czatu.Mam faceta od 5 msc:)właśnie poznanego przez net.

Gość Psedłonim
Ty chcesz mnie poznać, Agi? Kiedy?

ale ja preferuje takich do 30 no góra do 33 cream - dobrze było, fajnego kumpla mam;)

Gość Galop Walkirii
Nie wybrzydzaj, Agi. :-) To jak? Kiedy się spotkamy?

agiie ...no to super :) przynajmniej możecie razem czasem wyjśc :) bo ile można na kafe siedziec a tak masz okazje gdzies wyjsc np do kina i się troche rozerwac ale naprawde fajnie ze spotkanie się udało :)

Gość Galop Walkirii
A gdzie się spotkamy, Agi, i po czym ja Cię poznam?

to juz stare czasy cream są:P wiesz mi cream na kafe można siedzień juz ponad rok:D

wiem bo ja siedze już prawie dwa lata :D ale szukaj nowych znajomych :) zawsze twoi nowi znajomi mogą znac kogoś fajnego ;) który by ciebie zauroczył ;)

ja miałem 7 spotkań z wiarą z netu zjedną utrzymuje znajomośc na stopie koleżeńskiej i może dojdzie kilka nowych znajomych z kafe ;) z którymi można by się wybrac na imprezy :)

no rób co chcesz,mozesz wierzyc, a nie musisz - mi na niczym,

Gość agi ty siedzisz dzien i noc
na cafe,dziwna jestes ,wyjdz troche do ludzi

głupoty jakieś gadasz, w tym tygodniu siedze a tak to jest chwile. A wogóle to jakim prawem dajesz mi jakies rady skoro, wiesz ze ja siedze to sama tyle siedzisz wiec nie oddzywaj sie na ten temat.