Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka2323

nie rozumiem...

Polecane posty

Gość dorka2323

Moj chlopak mowi ze mnie kocha, jestesmy juz razem 3 lata ale on nie chce ze mna spedzac duzo czasu,jak przyjedzie 2dni pod rzad to zaraz musi zrobic sobie przerwe...Ja chcialabym spedzic z nim kazdy wolny wieczor a on wlasnie nie, Jak nie przyjzdza do mnie to siedzi przed tv.. O co w tym chodzi??

Gość Asssia
u nas jest dokladnie na odwrot. to ja lubie czasem sobie po prostu w spokoju posiedziec przed kompem, czy przed TV a moj chlopak sie irytuje ze skoro mam wolny wieczor to powinnismy spedzic go koniecznie razem.

Gość no to ch*j
mi się wydaje, że on nie kocha ciebie tak bardzo jak ty jego...może już się do ciebie przyzwycaił?

Gość dorka2323
No tego ze mnie zdradza jestem pewna w 100 procentach, Dzwoni do mnie zawsze z domowego jak go nie ma u mnie...

Gość dorka2323
A ja wlasnie mam totalny luzik, moge sie spotykac z przyjaciolmi codziennie przez 2 tygodnie i on to zroumie,,,a ja tak nie chce, Chcaialbym zeby powiedzial zebym nie szla bo chce spedzic czas ze mna. On nawet wogole o mnie zazdrosny nie jest, przynajmniej tego nie pokazuje...:(

Gość dorka2323
To byl podszyw z tym waleniem!!

Gość dorka2323
to ja sobie waliłam konia pod zdjęcie gołoty :classic_cool:

Gość irene to przydupas beatrycze

Myrevin-> niby tak :p ale ani żadnego flooda nie było , wyrafinowanego podszywu o papieżu itp chyba ,że coś przegapiłem :D

Nie jestem wierzący a więć ja mogłem pozwolić sobie na dystans. :D Mnie rozbawił na to,miast parę religijnych osób przyprawił o przyśpieszone bicie pikawaki... :D podejrzewam.