Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7987gvvv

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość 7987gvvv

Od jakiegoś czasu gadam z wyjątkowo świetnym facetem na gg. Dziś w końcu przysłał mi zdjęcia. Muszę przyznać że prawie spadłam z krzesła. Jest naprawdę przystojny. Jestem w szoku. Jest absolutnie moim ideałem. Pytanie - warto napisać że jest tak fantastyczny? Czy może udawać obojętną? Bo wolelibyscie usłyszec (zakladając że jestescie atrakcyjni ;) )

Gość gabrielka22
ja bym napisala ze swietnie wyglada, czy tez ze - dobrze wyszedl na zdjeciu :D a co !

Gość napisz mu
Ale sie w tobie zajebałam. romantycznie a jednak z nutką wulgarności :classic_cool:

Gość niski facet to facet
chyba wystarczy jak napiszesz że fajnie wyszedł na zdjęciu/dobrze się prezentuje nie syp komplementami, bo chłopczyna sie rozpuści od tych słodkości

Gość 7987gvvv
że jest ideałem - nie napiszę mu na pewno :D Ale tak sobie mysle... że on pewnie wie że jest przystojny, a ja nie chcę byc kolejną z panienek które piszczą za nim. Nie lepiej udawać obojętną? Chociaz wtedy pomysli że mi nie odpowiada... hmm

Gość gabrielka22
no wiec wlasnie , dlatego mu napisz co najwyzej ze fajnie wyglada na fotkach i tyle :) mysle ze nic sobie nie pomysli powodzenia!:)

Gość ihahhahahahahahahahha
ihahahah ihahahha ihahhahah wiśta wio !