Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaa

Czy są tu kobiety, ktore nie kręci kariera?

Polecane posty

Gość takajednaa

Czy są tu kobiety, ktore nie kręci kariera? Bo ja chyba taka jestem... koncze studia mgr, pracuje... ale nie lubie tego, nie kręci mnie to... każky ponoc odnajduje z wiekiem co chce robic w zyciu a ja od paru miesiecy czuje ze.... ze chce miec dziecko... Mam ukochanego mezczyzne ale najpierw miala byc 'kariera'...

Gość k .lazania
Najwżniejsze jest to czego ty sama chcesz, nie patrz sie na to czego chca inne kobiety, skoro myślisz o dziecku coraz częsciej to zastanów sie nad tym czy rzeczywiscie tego chcesz, wiesz dziecko to b wielka odpowiedzialnośc , wiele wyrzeczen etc... Jesli czujesz, ze nadszedł czas to idz za tym, kariere zawsze zdązysz zrobic jestes młoda, gorzej jest kiedy kobiety stawiaja na karierę a potem odczuwaja że cos im uciekło, że czegos im brakuje, sukces nie zastapi im ciepła i domowego ogniska:)...

ehehehe, co za pytanie... skad ty sie urwalas? przeciez 90% kobiet to zawodowe staraczki, co widac chociazby na tym forum. interesuja je pieluchy, obiad i porzadek w chacie. same wypieraja sie swoich mozliwosci, swojego potencjalu, na wlasne zyczenie, a ty wyjezdzasz, z pytaniem, czy sa jakies, ktorych nie kreci kariera? :D gdzie ty mieszkasz, bo chyba nie w Polsce...? tutaj, jak kobiete kreci kariera, to jest ona uwazana za nienormalna heretyczke!