Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry25

zauroczylam sie

Polecane posty

hey..mam problem...kolega, moj byly chlopak i obecny przyjaciel znalazł dla mnie idelanego chlopaka, dlugo sie opierałam ale w koncu zgodzilam sie na spotkanie z nim i cholera zauroczylam sie. jest szarmancki, mily i bardzo przystojny...potem spotkalismy sie jeszcze raz, mielismy sie spotykac dalej ae jakos brakuje nam czasu...problem polega na tym ze raz on jest bardzo mily, rzuca dwuznaczne teksty i pokazuje swoje zainteresowanie a raz jest dziwny, nie odzywa sie itd...nasz wspolny kolega powiedzial mi ze M. nalezy do nieosiagalnych facetów..co mam robic? starac sie? czy olac? chlopak jest spełnieniem moich marzen...

Gość jest
zemstą byłego :D

były jest moim przyjacielem i ma wyrzuty bo to on mnie zostawil wiec nie ma mowy o zemscie;p

znalazl dla Ciebie idealnego faceta..a potem powiedzial, ze jest nieosiagalny?? chyba jednak nie jest Twoim przyjacielem....

wspolny kolega tak powiedzial, nie moj przyjaciel....K.(przyjaciel) namawia mnie zebym nie odpuszczała...a ja jestem w kropce

ej nie ma mowy o zemscie...co mam robic? odpuscic czy sie starac? jak go soba oczarowac?