Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotkaaa

seks analny sprawia mi coraz większą przyjemność, ale podczas ostatniego razu...

Polecane posty

Gość zakłopotkaaa

jak skończyliśmy i poszłam się umyć, zauważyłam na papierze toaletowym po wytarciu troszkę krwi :(. przeraziłam się, ale nic więcej mi nie było. zawsze jestem mocno nawilżona, więc nie wiem od czego to. mój facet ma dość grubego członka i ból jeszcze odczuwam, bo niedawno zaczęliśmy, ale jest coraz lepiej. od tamtej pory wszystko z moją pupą ok...tylko nie wiem czy powinnam uprawiać ten seks skoro była krew???

Gość gość
Hemoroida sobie rozwaliłaś najprawdopodobniej.Ja bym nigdy wiecej nie dala sobie włożyć człina, gdyby mi sie krew polała:o Kobieto....chcesz kolonoskopie mieć?

Gość zakłopotkaaa
nie pomala mi sie krew, gdyby nie to ze sie podtarlam, nie zauwazylabym jej nawet. moj facet ma grubego czlonka, podczas klaycznego stosunku tez mi sie zdarzylo na skutek otarcia, ze troche z ciipki mi polecialo., moze to jakies zwykle otarcie. nie mam hemoroidow raczej, wyprozniam sie 1-2 razy dziennie itp.

Gość gość
Jest cos takiego jak hemoroidy wewnętrzne Można latami nie wiedzieć o ich istnieniu...wychodzi to dopiero podczas badania kału, albo wziernikowania odbytu. ....Fakt, może to byc zwykłe obtarcie również. Powstrzymaj sie od anala na jakiś czas, a potem obserwuj, czy sie to powtorzy.

Gość gość
ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz---> nie licz na sensacje.... ktoś w rodzinie miał to badanie po prostu pare razy i wspomina bardzo nieciekawie, mimo znieczulenia itd:o

Gość ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz
wiem ze kumpel miał cos majstrowane przy rowie, jakies zylaki czy cos. nie dał rady siedziec a nawet lezec. mial zabvieg czy operacje. tyle ze koles t ooliwa ostra duzo pije wódy.

Gość dobra tam kolonoskopię
się robi jak się ma problemy z jelitami, a na hemoroidy to wystarczy wziernik, albo płytka rektoskopia max. Po co od razu grzebać komuś kilka metrów w jelicie?;) Ale nie jest niczym przyjemnym leżeć z wypięta dupą podczas gdy ktoś nam zagląda w odbyt:O O jakich badaniach mówicie? Czy jak ktoś robi badania kału 3 razy i nie ma w nim krwi utajonej, to znaczy, że nie ma hemoroidów?

Pffff jaki hemorojd:P co wy gadacie- to normalne przy analu , że czasem pocieknie krew... Zatarcia się robią- i to są dosłownie kropelki a nie, że cieknie i cieknie... czasami gdy zbyt intensywnie albo za szybko się wejdzie robią się mikrourazy-gdyż ścianki odbytu są cienkie jak papier- i łatwo się drą-ale zazwyczaj takie pęknięcia robią się zaraz przy wejściu dlatego na papierze jest troszeczkę krwi- to nic wielkiego- zagoi się w kilka dni i będzie po kłopocie. A następnym razem- niech facet wchodzi w ciebie stopniowo i powoli...albo najpierw niech rozluźni zwieracze jakimś małym wibratorkiem albo palcami... Tja:) Powodzenia i nie panikuj:)

Gość gość
a na hemoroidy to wystarczy wziernik, albo płytka rektoskopia max. Po co od razu grzebać komuś kilka metrów w jelicie?--------> chodziło mi o to, że jeśli krwawi to może być to zapalenie okrężnicy albo jelita grubego, a wtedy wiadomo...zaczyna sie od rektoskopii, a jak ta nic nie wykryje, robi sie kolonoskopie.Czy jak ktoś robi badania kału 3 razy i nie ma w nim krwi utajonej, to znaczy, że nie ma hemoroidów?---> Nie znam sie, nie wiem, czy przez hemorosidy zawsze jest krew w kale, czy nie. Na pewno róznego rodzaju polipy wykryje wziernikowanie odbytu.

Gość gość
No dobra,pewnie sie nie znam i gadam bzdury. Doświadczenie w kwestii mam nikłe.Ale jesli dla Was normalne, że Wam sie robia obtarcia i leci Wam krew i dalej sie kochacie w ten sposób, to nieciekawie. Mi podczas sexu klasycznego krew leciała tylko za pierwszym razem i tak chyba prawidłowo powinien reagować organizm kobiety na członka w środku. 🖐️

Gość seks analny to śmierdząca
sprawa:classic_cool: Ani to miłe, ani romantyczne, i nie wiem, kogo może podniecać grzebanie w dupie:O No ale co kto lubi...

Gość seks analny to śmierdząca
co do tego, że krew lecąca z dupy jest normalna. Jasne... Nie wiem tylko, czy wiecie, że w ten sposób bakterie z jelita mogą się dostać do krwi i spowodować np. sepsę:O Częstą przyczyną sepsy są bakterie e.coli.

To jest normalne:) a szczególnie jeśli jej partner ma grubego frędzla... A pozatym ta krew nie leje się litrami- ino kilka malusich kropelek jak z małego skaleczenia- pozatym nie bolą one. A seks analny jest full wypas:) Ale to fakt-co kto lubi;-D

Od wszystkiego się można zarazić wszystkim:) Także bez paniki- ludzie bzykaja się w tyłek od milionów lat i jakoś od tego nie umierają:) Nie liczac AIDS i HIV :)