Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinsenty6

Mam problem z wyszukaniem odpowiedniej kobiety

Polecane posty

Gość Vinsenty6

Witam :) Mam 24 wiec wiek już taki dość dorosły można powiedzieć. Akurat mój problem jaki mam jest tak na prawde zupełnie inny niż wszystkie problemy na forum internetowym dotycznącym udanych związków i samotnych ludzi. A mianowiecie jak miałem 17 lat wyprowadziłęm się z domu i zacząłem życie na własną rękę. NIe będę opisywał tragizmu tego co mnie spotykało gdyż teraz po tylu latach wszystko się pozmianiało. Kiedyś byłem osobą bardzo skrytą i zakompleksioną teraz na prawde odniosłem sukces. Jestem bardzo przystojnym młodym człowiekiem, przepraszam ale musze się troche wyreklamowac abyście dosłownie zrozumieli to co chcę napisać. Ubieram się bardzo elegacko mam super auto chodze do kosmetycznki używam kosmetyków, bardzo dbam o siebie ( chodz to nie jest metroseksualizm gdyż dowodem na to jest reakca moich znajomych którzy mi to mówią ) ale dobrze pociągnijmy dalej. Wiec tak na prawde uważany jestem za super partię, nie zaprzeczę że powodzenie mam na ulicy dziewczyny się obracają. Jestem bardzo oczytany wiec mam zawsze mnóstwo kobiet wokół siebie. Ale mam rónież pewne zasady których nie łamię, np. nie sypiam z przypadkowymi kobietami, oraz seks tylko w momencie jak jestem w związku. Niestety spotykam się coraz częściej że to włąsnie dziewczyna zaciąga mnie do łóżka a nie ja ją. Nie mowie tutaj o oziębłości, uwielbiam seks ale niestety nie z każdą partnerką... Mam duży problem gdyż na prawde nie mogę znaleś tej jedynej. Cały czas wokół mnie jest mnóstwo dziewczyn które tylko chcą się ze mną pokazać a nie mogę dotrzeć do tych normalnych. Powiedzcie mi gdzie jeszcze można spotkać dziewczyny które na prawde cenią faceta jako kochającego i chcą na prawde uwierzyć w miłość ?? Niestety najczęściej gdzie spędzam wieczory to kanjpki kawiarnie, ale tam nie sposób jest poznać wartościową osobę.. uwierzcie mi sprawdzałem nie raz. Gdzie sią takie miejsca w których kobiety są "normalne" i chętne do poznania. Ostatnio zaczałem spotykac sie przez internet znów nie wyszło., No już sam nie wiem co robie. Nawet poszedłem do biblioteki ostatnio to raczej patrzyli na mnie klałna boże co koleś w gajerze tu robi.... Dziewne to jest nie mam zamiaru zmieniać swojego wizerunku ale na prawdę nie wiem jak mam poznać dziewczynę do kochania a nie tylko do łózka.....

Gość kajko i kokosz
nie rozumiem w czym problem, a tych, z ktorymi idziesz do lozka nie da sie kochac?

Gość lalalalalalala
na necie :)

Gość Vinsenty6
NO właśnie nie , takie dziwczewczyny z dyskotek to tak na prawde myślą tylko o jednym. Wiem że to jest trudne do wyjaśnienia ale tak jest ( acha i przepraszam jeżeli jakąś kobiete uraziłem wypowiedzią, chodzi mi o kobiety z którymi ja się spotkałem, ) ja jak ide na impreze to niegdy nie podchodze sam do dziewczyny one same przychodzą jak tańcze to nie obmacuje nie zagaduje tylko czekam na kontakt wzrokowy, i to jest tak że to dziewczyna "wyrywa".

Gość kajko i kokosz
to moze na necie poszukaj, albo sam zacznij zagadywac dziewczyny. Dziewczyny czesto sa niesmiale, albo staroswieckie i uwazaja, ze to facet powinien zrobic pierwszy ruch.

Ja też chodzę na dyskoteki ale wolę jak to facet się stara Ja.... chyba nawet nie umiem podrywać ...nie wiem . Ogólnie wolę gdy to facet wychodzi z inicjatywą . Ale gdzie takiego znaleźć ?? Takiego któremu nie ch9odzi tylko szybki sex w toalecie?? A o uwodzenie i zdobywanie kobiety ??

Gość Vinsenty6
Lemodree hmm rozumiem o Co Tobie chodzi ale uwierz że nie ma lepszego spodobu podrywu jak nie robienie niczego, zauważ ile razy byłaś zagadywana przez kolesi na dyskotece ?? ....................myśl myśl setki prawda ?? a ile razy zdarzyło Ci się że podobał Ci się chłopak i chciałaś z nim pogadać ??..............myśl myśl i wiesz kilka razy prawda ?? nawet jesteś w stanie sobie ich przypomnieć... widziasz ja też tak robie patrze patrze i oczywiście że później zagadam i jest fajnie. Ale moje pytanie na tym forum jest gdzie można znaleść normalne dziewczyny i jak je rozpoznac. Nie wiem jak zbadać dziewczyne czy ona jest fajna czy też nie. Domyślam się że powiecie aaaa jak zapyta Ciebie o marke auta jakim jeździsz to znaczy że jest blacha....a Tu nie prawda bo może interesuje się motoryzacją......

Gość Vinsenty6
Poza tym uwodzeniem kobety na dyskotece to jest chyba niemożliwa zwłaszcza że dziewczyny "podrywaczy" na dzień dobry traktują z góry....prawda ??

Gość kajko i kokosz
to zalezy w jaki sposob je podrywasz

Gość Vinsenty6
Kajko tak masz rację od tego wszystko zależy.....ale musisz pamiętać ze kobiety traktują facetów z góry na impreze.....

Gość Zolty_szlafrok
Vinsenty, moim zdaniem problem lezy u podstaw... jak mawia moj serdeczny przyjaciel... 'ja nie szukam, ja znajduje' ;) Pozdrawiam!

no to nie szukaj bo tak na chama raczej sie nie da znalezc nikogo. zostaje jesce kwestia tego ze moze wiesz...szukasz dziewczyny pieknej jak miss swiata ze swietnym cialem intelektem itp itd a takie sa swiadome swojej atrakcyjnosci i lubia sie bawic .niemowie zebys szukal paszkwila ,przeciez kazdy chce miec atrakcyjnego partnera /partnerke tylko chodzi mi o to ze moze za duzo wymagasz :)

Gość vinsenty6
Tak masz rację ale jak już szukać to czemu nie szukać ideału prawda ?? Życie jest za krókie i trzeba zawsze dążyć do tego co się chce ;) ale macie rację czasem trzeba przystopować i stwierdzić że robi się coś nie tak... hmm ale skoro takie "super" nie są do osiągnięcia to dla kogo są ?? Mam dużo koleżankek modelek one są samotne chociaż są piękne, ale niestety nie mają innych walorów :) jak mózg ;) ale chyba to też zależy od toważystwa w jakim isę przebywa

Gość vvvvv
ortografi się lepiej poucz, toważyszu

Gość vinsenty z jakiego miasta
jesteś??? jeśli szukasz"normalnej" dziewczyny to podpowiem że one raczej nie rzucają się w oczy;)

Gość Anna Bella
Mojego faceta nie zaminie na zadnego, bo ma fajen poczucie humoru;) jest oczytany, ciepły;)

Gość zareklamowałeś

Gość zareklamowałeś
sie jak zupe winiary!!!! heheh, w garniturze, oczytany, z sukcesem, dobre auto!!!!! zero o cechach charakteru, tylko powierzchowność, dlatego pewnie tylko bladzie na ciebie lecą, bo wyglądasz jak100$, a normalne dziewczyny msaja takich dupków w dupie!!!!

Gość zareklamowałeś
Mam dużo koleżankek modelek one są samotne chociaż są piękne, ale niestety nie mają innych walorów jak mózg ale chyba to też zależy od toważystwa w jakim isę przebywa oto twoje słowa, popatrz na siebie tak krytycznie jak na te kolezanki modelki!!!!!!!!! a tak w ogóle to "z kim przystajesz takim sie stajesz"

no wlasnie, moze te normalne bardziej interesuje twoja dusza niz auto. Kiedys poznalam faceta w necie, zobaczyl moje zdjecia i koniecznie chcial sie spotkac. Jak go poprosilam, zeby mi cos o sobie napisal to odpisal w ktorej firmie jest managerem i ze ma mieszkanie w centrum londynu :O

ale o co ci chodzi ? i kobiety są po to żeby je zaliczać powinieneś sie cieszyć

Pytasz , gdzie taką znajdziesz ??? Odpowiedź brzmi wszędzie tylko należy dobrze szukać.:) Jak zmienić kobietę przeciętną w wyjątkową : Wystarczy ja pokochać.:)

tak masz racje,jak juz szukac to idealu ale ja wcale nie mowie ze trzeba brac pierwsza lepsza co sie nawinie tylko poprostu przymknac oko na pewne wady ,nie ma idalow a szukanie ich nie ma sensu bo i tak sie nie znajdzie :)