Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =Mała Mi=

Czy jestem w ciaży??? Mam nadzieje ze nie...Dziewczyny prosze o pomoc!!!!

Polecane posty

Gość =Mała Mi=

wczoraj dostałam okres (normalny, regularny) rano. również wczoraj ale wieczorem kochałam się z moim chłopakiem. Niestety, podczas stosunku nie byliśmy zabezpieczeni. On nie skończył we mnie. Ale.....ten cały preejakulat, lub kropelka którą mógł mi "podarowac" przed wycofaniem się i.....NAWET NIE CHCE MYSLEĆ DO DALEJ. Mam jeszcze jedno pytanie- czy po okresie są również dni niepłodne?? Jak tak to przez ile dni?

kochałaś się w pierwszy dzien okresu i to bez finału w środku szanse na ciążę są bliskie zeru

Gość Isiaaaaaaaaaaaaaaa
możesz spać spokojnie

Gość =Mała Mi=
Uhh, dziękuję 🌼 Nie znam się na tym tak bardzo, no ale zaufam Wam, jeszcze raz dziękuję.;)

Gość Dodiii
Aha, a co z tymi dniami niepłodnymi po okresie?

Gość MamaNiuńki...
A ja uważam, że małe ryzyko jest. Ja kochałam się zaraz po okresie i też myślałam, że nie ma obaw. Jednak trochę się myliłam... mam wspaniałą córcię a praktycznie było to niemożliwe i też stosowaliśmy stosunek przerywany, więc lepiej upewnij sie w inny sposób.

Gość =Mała Mi=
Ohoho, to gratulacje. Ja jednak narazie nie mogę sobie pozwolić na dzidzie. Za jakies 3 lata to tak, ale teraz- wykluczone.

dzień owulacji to zazwyczaj 14 dzień przed okresem. Jako dni płodne przyjmuje się jeszcze 5-7 dni przed owulacją(bo tyle mogą żyć plemniki w pochwie) i 2 dni po.