Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny zapach

brzydki zapach po przegrzaniu się - niech mi ktoś pomoże

Polecane posty

Gość dziwny zapach

od jakiegoś roku zauważyłam, że gdy zmęczę się porządnie ( wycieczka w góry, narty... ) to potem wydzielam dziwny, brzydki zapach. Nie jest to pot, tylko taki jakiś smród jakbym pierdziała. Załamuje mnie to i nie wiem co z tym robić w ogóle. I nie jest to mój wymysł bo widzę, że ludzie też czują ten zapach ! Pytałam lekarza ogólnego ale popatrzyła na mnie jak na idiotkę i stwierdziła, że ona nic nie czuje. No ale to nie czuć cały czas tylko czasami właśnie. Czy ktoś mi może coś doradzić, co to może być ? do kogo się w ogóle z tym zgłosić czy jakie badania zrobić ? nie wiem zupełnie w jakim kierunku iść, a wszelkie extremalne wyjazdy przepełniają mnie obawą, że znów będę się wstydzić za samą siebie :(

Gość takie spotkania
Zaburzenia trawienia. Czasem, ale rzadziej choroby nerek lub wątroby.

brzmi jakbyś miała zanieczyszczony toksynami organizm. tak jak ktoś powiedział - zaburzenia trawienia. tak to wygląda...

Gość karolinaaaaaaa
A jaki to zapach? Slodki, mdly, kwasny? Opisz go.

Gość podpowiedz
Ja myślę że trzeba zajrzeć do dermatologa .Tak właśnie \"pachnie\'grzybica skóry zupełnie niewidoczna ,ale takie są początki.pozdro!

z nerkami mam problem, nie mam jednej już ale ta co została jest zdrowa i nie wydaje mi się, żeby to od niej było. Wątroba ? nie mam pojęcia. Może faktycznie te toksyny, tylko co robić ? iść do jakiegoś lekarza czy kupować w aptekach tabletki na odtruwanie się ? jeśli one w ogóle coś działają ... Czy to w ogóle jest jakoś sprawdzalne ?

Gość paulinakaaa
ja tez mam takie cos ten zapach jest okropny to chyba grzybica

kwaśny na pewno nie, słodki tym bardziej bo jest obrzydliwy :( nie umiem go opisać, jedyne co mi przychodzi na myśl to pierdzenie, ale fakt, ono też może być różne. Przypomniało mi się, że czasami mam mama w buzi smak i zapach taki jakby metaliczny. Może to tez ma z tym związek ? Mam nadzieję, że jednak nie mam grzybicy skóry..

Gość paulinakaaa
ale mi ten zapach wydostaje sie z pochwy w ogole ma takie biale grudki co to jest?

Gość karolinaaaaaaa
A robilas podstawowe badania? A jak sie sprawa ma po kapieli?

Gość podpowiedz
To grzybica pochwy, na 100%.Szybko do lekarza ginekologa .

Gość karolinaaaaaaa
Powinnas zastanowic sie nad swoja dieta, moze tu trzeba szukac przyczyny. Wspolczuje ci , bo to naprawde krepujacy problem.

Gość dziwny zapach
podstawowe badania robię co jakiś czas i nic mi nie wiadomo o żadnych zmianach. Po kąpieli zupełnie nic, podobnie jak na codzień. To tylko w momentach takiego zmęczenia, przegrzania się.

kurcze - Balbex = dziwny zapach Nie jem nic takiego strasznego, żadnych fast foodów. Może za dużo słodkiego.. Czy poziom toksyn jest jakoś sprawdzalny ? Krępujący problem bardzo, zwłaszcza, że ja raczej zadbana jestem, czysta. A tu takie coś z czym nie wiem jak walczyć w ogóle :( A czy diety oczyszczające coś dają ?

Gość karolinaaaaaaa
No wlasnie, ogranicz albo zrezygnuj ze slodyczy, mi sie wydaje, ze ty masz zakwaszony organizm.

dziękuję Wam bardzo za wypowiedzi. Wody staram się pić dosyć dużo. Przeczytałam tę stronkę o zakwaszeniu, część rzeczy może i się zgadza, ale nie mam pewności, że to akurat to. Właśnie czytam o jakimś badaniu " kropli żywej krwi.. " ...

Gość nghcncg
nie znam ale też chętnie bym się dowiedziała.

Gość gronostajka
Kup sobie ksiazki Tombaka, on sporo pisze o detoksykacji naturalnymi metodami. Na pewno ci pomoze, niestety wymaga to czasu i samozaparcia.

Gość hvc gh
b nvj