Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teżtakmacie

Też tak macie ?

Polecane posty

Gość teżtakmacie

Ostatnio jestem taaaaaak cholernie zmęczona, że to się w głowie nie mieści :-O Takie czynności domowe jak pranie, sprzątanie, umycie jednego okna to jest dla mnie tak męczące jak nigdy. Zaznaczam, że mam 18 lat i zawsze miałam mnóstwo siły. W ogóle nawet jak z psem wychodzę to na jakieś 15 minut bo po prostu jestem zmęczona, niewyspana, taka wypluta :-O Nie mogę sobie z tym poradzić w ogóle.

Gość teżtakmacie
jeszcze to nie trzymanie kału mnie dobija co chwila zmieniam bieliznę :(

Gość zanetamonetaaa
ja mam 16 i identycznie to samo ;/ przez swieta to nawet z lozka do 12 nie potrafilam wstac.... czułam ze jestem wręcz zmęczona wylegiwaniem sie i spaniem,ale jednoczesnie mi sie nie chcialo wstawac... ;/

Gość motocyklista .... ...
18 lat to ta granica gdzie się zaczyna, ja kiedyś nawet jak sobie wypiłam więcej to nie miałam kaca, mogłam wstać na drugi dzień po imprezie i się czułam jak nowo narodzona a teraz umieram cały dzień jak 2 piwa wypiję (mam 22 lata) a do zmęczenia zdążyłam już na dobre przywyknąć

Gość kwa-kwa
przesilenie wiosenne proponuje troszke witamin i przeczekac, wskazane byloby tez zmusic sie do codziennego ruchu na swiezym powietrzu, chocby polgodzinny spacer zdrowka zycze!

Gość teżtakmacie
Ech no to dobrze, że nie jestem sama... ale to jest takie upierdliwe... Kompletnie nic nie mogę robić... Odkurzam 5 minut i muszę sobie przerwę robić bo mi się wydaje, że zemdleje... O nauce to już w ogóle nie ma mowy a matura za miesiąc... :-O W ogóle jakaś taka rozwalona jestem ...

Gość teżtakmacie
kwa-kwa dzięki :) Jeszcze dzisiaj sobie kupie jakieś witaminy i mam nadzieję, że mi przejdzie bo na dłuższą metę to się wytrzymać takiego stanu mnie da.