Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka1508

odpiszcie prosze

Polecane posty

Gość martynka1508

mam pytanie. od nie dawna uprawiam petting z moim chlopakiem. boje sie ze moge byc w ciazy chociaz nie doszlo do wytrysku. ja bylam w samej bieliznie a moj chlopak mial wystawionego czlonka... prosze odpiszcie mi.

Gość WillNever
Nic Ci nie będzie, zobaczysz! Też w Twoim wieku miałam takie obawy, zupełnie bezpodstawnie!

Gość sweetgirl1000
nie martw sie tez takie rzeczy robie z swoim chlopakiem naweed ja jestem bez bielizny :d i nieraz jego czlonek dotyka moich intymnych czesci ciala i nie ejstem w ciazy :) wiec Ty tze w niej nie bedziesz...

Gość niestety możesz być w
ciąży, plemnik to sprytna bestia, przez gacie się przebija :D

Gość bonnie_j
Jest założony temat który się odnosi do twojego pytania... Radzę przeczytać poznasz odczucia wszystkich forumowiczek. A jeśli o mnie chodzi to nie ma szansy żebyś była w ciąży! Chyba, że rozmnażasz się w inny sposób niż inni ludzie... Jeśli chodzi o tego typu zabawę to jak sobie wyobrażasz przedostanie się plemników przez twoje majtki?? Tak dla jasności one nie umieją się teleportować. Radzę przeczytać ten temacik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2824235 A dopiero potem bawić sie ze swoi9m chłopakiem unikniesz wielu zmartwień i pytań po fakcie!