Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetgirl1000

Jak zacząć współżyć ...

Polecane posty

Gość sweetgirl1000

Więc moja koleżanka ostatnio mi sie chwalila ze chciala by zaczac wspolzyc uprawiala z chloapkiem peting od pewnego zcasu ale stwierdzial ze "woli mniec w pochwiel cos innego niz jego palce" no i zdecydowali sie wspolzyc ale mieli jednak problem poniewaz on zawsze gdy piescili swoje ciala sie bardzo podniecal a gdy przyszlo co do zcego on nie umial w nia wejsc bo nie byl zbyd podniecony co powinni w takim wypadku zrobic i jaka pozycja byla by najlepsza na pierwszy raz tymbardziej ze ona jest dziewica ? ...:)

Gość dziecko.............
:O nie pisz kolezanka i kolega tylko ja i moj facet :O

Gość bonnie_j
A takie pytanko ile ma twoja koleżanka lata??

Gość sweetgirl1000
Ona ma 16 a chłopak 17 sa z soba juz dosyc dlugo bo chyba tearz idzie 3 rok :)

Gość Twoja_królewna
Może mieć problem z wejściem w Nią w dwóch przypadkach- gdy nie jest wystarczająco podniecony a tym samym jego penis nie jest dostatecznie twardy, a także wtedy gdy Ona jest sucha co wynika z Jej słabego podniecenia. Wystarczy przedłużyć grę wstępną, albo zaopatrzyć się w żel nawilżający ułatwiający stosunek. A jeżeli to nie pomoże, to może dajcie sobie jeszcze trochę czasu i lepiej poznajcie swoje ciała :)

Ja też radziłbym poczekać ze współżyciem....trochę wyobraźni i petting będzie sprawiam tyle samo przyjemności co sam sex ... ..a później są niechciane ciąże, niechciane dzieci i pytania o usunięcie ciąży...

Gość sweetgirl1000
No moze i macie racje zevby sie nie spieszyli itd itp ale jakos ona nie jest zadowolona majac jego palce w pochwie i wydaje jej sie ze kocahnei sie bylo by lepsze isprawilo by jej wiecej przyjemnosci niz tylko pieszczoty ...

\"kolezanka i jej chlopak\"... i Ty sie chcesz za seks zabierac jak sie wstydzisz na necie sama o sobie mowic? dzizaz... dzieciaku. Ile Ty masz lat?

Gość madzia2206
hmm... a moze autorka naprawde nie pisze o sobie tylko przyjaciolce :d nigdy do konca nic nie wiadomo ...:d i moim zdaniem powinniscie jej odpowidziec na pytanie a jej nie krytykowac ....:)

Gość kochana ......
jesteś taka młoda naprawdę jeszcze zdążysz poczekaj na swoją drugą połówkę jak nie masz co robić zajmij się swoim hobby na to przyjdzie czas

Gość ktora kolezanka opowiadalaby
komukolwiek tak intymne sytuacje :D :O

...też prawda....mnie koleżanki się nie zwierzają z takich intymności...

...też prawda...mnie koleżanki się nie zwierzają z takich intymności... :|