Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegooooooooo....

Pomocy!!! potwornie wypadaja mi wlosy odkad jestem chora! wychodza mi całe PASMA

Polecane posty

biore revalid 2 kapsulki dziennie wczesniej mialam ten problem (jak bralam lek przeciwdepresyjny efectin 75) - potem ustalo. efectin bralam jakis miesiac temu, tylko kilka tabletek, bo skutki uboczne i oslabienie byly nie do zniesienia. odkad jestem chora, powiedzmy od tygodnia ten kosmzar znowu sie zaczal!!!! nie wiem co robic. to wypadanie zaczelo sie jak poczulam sie gorzej i dostalam goraczki

Gość tylko czy ten
szampon pomaga rowniez w wypadaniu wlosow spowodowanym jakas choroba?? mi np wypadaja bo mam lojotokowe zapalenie skory glowy

na łzs pomaga stieprox czy komus wypadaly wlosy z oslabienia/choroby???? co na to poradzic??????????????

zakłopotkaaa taka mam ten szampon i tonik tej firmy. niestety badzo przesuszal mi wlosy, nie dalo sie czesac a na wypadanie (wtedy w granicach normy powiedzmy) nie pomoglo...

Gość rrrrrrrrrrrr
Polecam maseczke do wlosow WAX .Kupuje sie ja w aptece,jest niedroga.Mnie pomogla na wypadajace wlosy a swego czasu wypadalo mi ich duuuuzo.Maseczka ta jest polecana takze ludziom po chemioterapii,zeby rosly wlosy.Dziala ona pod wplywem ciepla,dlatego najlepiej po jej nalozeniu owinac sobie wlosy folia(ja nakladam jednorazowa torebke foliowa)i wejsc do wanny(para takze przyspiesza dzialanie).WAX trzyma sie na wlosach ok pol godziny.Naprawde polecam :)

Gość zakłopotkaaa taka
WAX też stosowałam, i mnie np. w ogóle nie pomógł, siorce też nie. jest jeszcze jeden ekstremalny sposób. jedna cebula dziennie. moje rezultaty po tyg. tej kuracji, przeszył oczekiwania. robiłam sobie zawsze wieczorem sałatk z pomidorów i ogórków z jedną celubą. włosy nie tylko przestały wypadać, ale uzyskały taki blask, jak nigdy wcześniej. zaleca się kilka tyg. tejże kuracji. cebula zawiera cynk i krzemionkę - stąd poprawa nie tylko włosów ale i cery. używałam też cynku z apteki w tabletkach - nie ma porównania do cebuli.

Gość wzmacniać się od wewnątrz
na włosy nic nie pomoże jeśli przyczyna twki w środku, potrzebna jest zdrowa dieta, dużo warzy, owoców. No a przede wszystkim walka z chorobą.

Gość tylko czy ten
mi stieprox na łzs nie pomogl no ale nie o tym temat uzywajac waxa zakladam na wlosy czepek( taki zwykly sylikonowy na basen) i owijam recznikiem, duzo duzo bardziej grzeje niez folia plus recznik no a cebule sprobuje:)

Gość a jaka to kategoria zapachów
podobno doby jest szampon Permamed Squa-med na ŁZS, mi włosy przestały wypadać po kuracji szamponem i ampułkami Vichy Dercos, niestety, znów zaczęły, więc sięgam po niego po raz 2

Gość kamisa
Witam ,mam ten sam problem co wy,czyli wypadanie wlosów.Mi okropnie wychodzą,nie wiem co mam robić.Żadne witaminy i leki nie pomagają ,szampony też nie,tylko poprawią koloryt włosa i odżywka trochę je poprawi.Ale tylko powierzchownie.Jestem po operacji ,więc możliwe że wychodzą mi po narkozie.Ale to i tak za dużo.Poradżcie mi coś dobrego.

mam wax do ciemnych wlosow i uzywam go zgodnie z instrukcja. te włosy wg mnie wypadaja z osłabienia... tylko co zrobić?? cebule sprobuje dzisiaj, jak sa pomidory. tylko oddech nie ten.... nastepnego dnia ;) mysle ze te witaminy w revalidzie powinny mi wystarczyc "wzmacniać się od wewnątrz " teraz raczej trudno o takie prawdziwe warzywa ale jem co jest "tylko czy ten" mi stieprox pomogl, i do tego mam po nim ladne wloski o dziwo Vichy Dercos wydaja mi sie za drogie, i niekoniecznie skuteczne, choc nigdy ich nie mialam kamisa nie wiem jak to jest z narkoza

Gość dsxsfgjdzfhuisz

Gość mnie pasmami wychodzily
przy nadczynnosci!

Gość BVBVBV
A szampon Dermena, probowałyscie?

mnie pasmami wychodzily polekowej?? ja mam zmieniony lek z Letroxu na Novothyral....... Lecze sie na niedoczynnosc ale nic nie wskazuje na nadczynnosc, nie boli nic serce

BVBVBV mysle ze to nie jest kwestia szamponu niestety...

Gość lysabylam
dziewczyny !!stacilam wlosy (nie nowotwor)przez narkoze i dluga ciezka chorobe.wiem co to za bol!wylam jak kon!niestety za pozno poznalam super dermatolog.musicie skrocic wlosy (troche 5-7cm)jesli sa dlugie i kupic BIOTYNE.to witamina odp.min.za wlosy.nalezy rowniez masowac opuszkami skore glowy.po tych zabiegach odrosly mi b.szybko superrrr wlosy.az za duzo!!!powodzenia

Gość lysabylam
acha i jeszcze wit pp.wpiszcie w wyszukiwarke -wiecej o wit pp i biotynie sie dowiecie

Gość a czy w aptece mozna kupic
biotyne? a jesli tak to pod jaka nazwą i co to jest jakies tabletki czy moze syrop?

proponuje dermatologa - ona znajdzie przyczyne wczesniej - zanim trafisz na odpowiedni dla Ciebie specyfik

Gość xxxxzzzzzzzzzzz

Gość Pierdoła z Podlasia

Gość kingusiek
wydaje mi się ze bardziej niż preparaty na włosy pomoże leczenie przyczyny czyli Twojego osłabienia organizmu.

Gość kingusiek
znajomej w depresji po śmierci bliskiej osoby też włosy wychodziły garściami i nie pomagały jej nawet bardzo drogie apteaczne produkty...problem zaczął sam znikać po w miarę upływu czasu, kiedy było z nią już troszkę lepiej

zaczelam brac sntybiotyk na to chorobsko dermatolodzy to tylko witaminy potrafia przepisax, albo loxon ktory kiedys bralam tylko wzmocnily sie po nim wlosy nie tylko na glowie ale i na ciele!!! chyba bede musiala to powtorzyc, jak ta dalej pojdzie

Gość dermatolog potrafi wiele
przede wszystkim może skierowac na badania aby znaleźć przyczynę. W ten sposób może wykryć anemię czy problemy z tarczycą, no i podjąć leczenie. A jesli to tarczyca jest winna to żadne cudowne preparaty z apteki czy to do łykania czy stosowane zewnętrznie nie pomogą. Jeśli przyczyną jest stres to niestety preparaty również nie pomogą, a dermatolog da ewentualnie coś na uspokojenie. Ale warto do niego iść aby wykluczyć chorobę

Gość skrócić i witaminy i magnez
też tak miałam. Podcięłam o 5 cm, dużo witamin i magnez ( to na depresyjne nastroje). Pomogło

Gość aguella
stres i odchudzanie napewno maja wplyw na wypadanie wlosow .Mi kiedys tez wypadaly , bralam wszystko co mozliwe w aptece i wlasnie tabletki REWALID mi pomogly. Tylo , ze ja bralam 4 tabletki na dobe a nie 2 . przez jakis okres 4 , apozniej 2 . Nie rezygnoj z nich one sa dobre

Gość aguella