Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djbjvdv

błagam o pomoc osoby znające się na składnikach kosmetyków

Polecane posty

Gość djbjvdv

znowu się chyba dałam nabić w butelkę... chciałam kupic coś do mojej problemowej skóry - wrażliwa, mieszana i jeszcze naczynkowa. Używłam do tej pory physiogel ale jednka średnio mi słuzył. Bardzo fajny było coś na wzór płynu miceralnegoz Nuxe,ale50 zł... Jestem ze Szczecina więc poszłam do Logony w ramach terapii kosmetykami naturalnymi. Tam polecono mi serię PUR dla alergików i jeszcze namawiano mnie na krem opórcz mleczka myjącego, aby wogóle był efekt... Wszysto fajnie ale moją wątpliwośc wzbudził 2. w skałdzie alcohol denat. - DENATURAT??? Poddałam więc w wątpliowść że jest to kosmetyk odpowiedni do wrażliwej skóry, ale Pani w sklepie powiedział mi że to nei denaturat tylko specjalnei spreparowany dla wrażlwiej skóry alkohol... kurcze no i efekt taki że dałm się namówić a teraz bardzo żałuję... BO to pewnie zwykły denturat... przeciez alkohol majacy właściwości nawilżające to ceteryl alcohol a nie denat??? Czy ja się mylę czy znowu wywaliłam w błoto kasę??

Gość djbjvdv

Gość djbjvdv
proszę pomóżcie

Gość djbjvdv
a czy może mocno uczulać?? czy mam rację??

Gość a słyszałaś kiedyś
o alergii na alkohol?

Gość boboliva
hej! ja mam ten sam typ skóry co TY i wszystkie kosmetyki kupuje w sklepach zielarskich!! do cery naczynkowej uwielbiam serie Aronia!http://www.agropharm.com.pl/ofe.php?m=3 (na samym dole do naczynkowej) Uzywałam tez Dermacosu i Pharmaceris! ALe Aronia jestem najbardziej zauroczona! POLECAM-te wszystkie kremy sa bez alkoholu,bo do naszej cery nie moze tego byc!

Gość djbjvdv
dzieki za odzew - ani dermacos ani pharmaceris mei nei pasuje... a te z aronią kosmetyki jaki mają skład?? można gdzies znaleźć ten skład?? alcohol i cera z problemami naczynkowami to raczje kiepskie połączenie z tego co wiem... poza tym nei mylcie cery wrazliwej z alergią - to 2 odrębne sprawy.

Gość djbjvdv