Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzaca_Samiii

Dziewice czy dziewczynydoświadczone ?

Polecane posty

Gość Niewiedzaca_Samiii

Czy są tutaj jakieś dziewice ? Panowie wolicie uprawiać sex z dziewicami czy z dziewczynami "doświadczonymi" i dlaczego . ? Slyszałam, że sex z dziewicą jest o niebo lepszy, ale ile w tym prawdy to nie wiem i chcę poznać dla tego opinie wasze na ten temat ;) Dziękuję i pozdrawiam ;]

Gość Młody Bóg
Jak najbardziej doświadczone!!!! Ja chce mieć przyjemność z sexu a nie jeszcze panienke uczyć co i jak ma robić... :p

Gość Niewiedzaca_Samiii
A miałeś już sex z dziewicą czy tylko z doświadczonymi ;pp

faceci wola doswiadczone bo one juz potrafia zrobic facetowi dobrze ,aczkolwiek zdarzaja sie pojedyncze przypadki ze facet woli kiedy dziecwzyna nie jest doswiadczona ale to bardzo ale to bardzo rzadko zazwyczaj tacy sami sa prawiczkami :) SEX RZADZI SWIATEM

Gość Młody Bóg
niestety mialem 3 dziewice, kompletna porazka, trzesly sie ze strachu tylko jeczaly ze boli , jedna nawet po przebiucu blony nie chciala konczyc bo boli i ona nie chce :/ loda nie potrafi zrobic, nie zna sie na niczym taka laska, dośwuiadczone sa lepsze, nie mowie tu o laskach wyruchanych na prawo i lewo przez wielu facetow ale taka laska co miala 2 -4 partnerow jest super , wie co i jak i naprawde mozna sie z nia bawic sexem :)