Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia1712

Livosil C - czy któraś z Was stosowała?

Polecane posty

Gość magnolia1712

Witam , chciałabym poznać Wasze opinie na temat tego specyfiku albo podobnego w składzie ( w zasadzie o tym samym składzie) Bosom contour jeśli któraś z Was stosowała dłużej któryś z tych preparatów. Jakie dają efekty albo skutki uboczne? Pozdrawiam:)

Gość salinnka
Hej. Stosuje Livosil od 1,5 tyg i juz widze efekt. Piersi podniosly sie,sa pelniejsze, jedrne. Jestem w szoku ze moj organizm zareagowal tak szybko... Wyobrazalam sobie ze pierci mi rosna i wierzylam ze zadziala :) Moze dlatego ;) Nie mam zadnych skutkow ubocznych,czuje sie swietnie (nawet jakos lepiej, moze mi czegos brakowalo albo mialam zaburzona gosp. hormon...) Niestety dowiedzialam sie ze te tabletki nie koniecznie sa zdrowe - tzn. nie wiem, niby same ziola... ale nigdzie nie sa zarejestrowane, pytalam swietnego farmaceute, ale dam mu jeszcze do poczytania sklad - zobacze co powie. Jedna kolezanka farmaceutka mowila zebym uwazala bo sklad jej si enie podoba... Mowila ze jestem teraz krolikiem doswiadczalnym na wlasne zyczenie i zebym uwazala na nerki i watrobe... ale nic wiecej mi nie powiedzialam. Czuje sie swietnie a piersi sa twarde, jedrne, uniesione i mile w dotyku :) Az sama sie masuje z ochota, ale delikatnie bo mam teraz troszke wrazliwsze brodawki. Livosil z tego co wiem ma najwieksza dawke ziol - ze szystkich preparatow o tym skladzie, ktore sa na rynku. Jestem zadowolona z efektow, ale teraz troche sie boje,poki nie dam tego skladu farmaceucie... Pozdrawiam :)

Gość osa1004
Witajcie. Ja stosuje livosil już pare dni. Narazie nie widze efektów. Bedę napewno was informowac co sie bedzie działo dalej. Napiszcie jak jest u was. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawia

Gość osa1004
Miną miesiąc odkąd zażywam livosil. Po dwuch tygodniach piersi się lekko ujędrniły i to wszystko. Piersi się nie powiększyły ani troche. Zaczynam wątpić w te tabletki.

Gość edycia821
Ja 2 lata karmilam i moje piersi wyglądają po prostu tragicznie ( z pełnego C jest malutkie obwisłe A, koszmar!) Wiedziałam że może mi pomóc jedynie operacja plastyczna, ale gdy dowiedziałam się o LIVOSIL C pomyślałam że jest on dla mnie ratunkiem . W ciągu 2 miesięcy zużyłam 2 opakowania. I wiecie co? Nic, po prostu nic. Ani milimetra się nie powiększyły ani nie ujędrniły i także jak koleżanka wyżej wierzyłam w jego moc i niestety nie pomogło. Trzeciego opakowania nie kupię... Pozdrawiam

Gość osa1501
Edycia ja tak samo mam jak ty po karmieniu obwisle A. Koszmar. A livosilu kupilam az 5 opakowań. Biore juz czwarte i nic nie pomoglo. :-(

Gość wanda40
chcę nawiązac do wczesniejszej wypowiedzi salinny... Livosil łykam juz drugi miesiac, oczywiście jak to ze mna bywa efektów "0":( ale przedwczoraj dostałam ataku watroby, bardzo uważam na to co jem i nic wiecej nie mogło mi zaszkodzić. Wierzę w to, że jest cos nie tak z tymi ziołami. Odstawiłam to świństwo!

Gość osa1004
Witam ponownie wszystkie Panie. :-). Znalazłam tabletki, które naprawde mi pomoogły. Nazywają się "bust up". Można je dostać w aptece. Więc... z mojego obwislego A powiększyły się moje piersi do pelnego A, a nawet małego B. O cały jeden rozmiar. Jestem bardzo zadowolona, że moje piersi wyglądają lepiej. Pozdrawiam

Gość Oluchna1911
hej dziewczyny ktora z was stosuje Livosil-C bardzo prosze o napisanie czy macie jakies poprawy ? 13462706

witam,brałam livosil okolo roku czasu.biust po tym naprawde rosnie i wypelnia sie a do tego ma dobry wpływ na skorę,likwiduje tluszcz,celulit ,nawet rozstępy po nim są malo widoczne.Faktycznie miałam dolegliwosci związane z wątroba ale tylko wtedy kiedy brałam go nie po posilku.Dobrze wplywa na tarczycę jesli ktos ma z nia problemy. Nie biore tego od ponad pol roku po badaniu usg piersi ponieważ usg wykazało kilka małych torbieli.Nie wiem czy to po livosilu ale przed zazyciem tego lepiej zrobić badanie i po miesiącu to sprawdzic.Wyczytałam na internecie że do wzrostu piersi potrzeba tylko 3 skladnikow jakiE zawiera livosil c.FENUGREEK,CZERWONA KONICZYNA,SAW PALMETTO.FENUGREK mozna zastapić WILD YAM-ma lepszy wplyw na zdrowie ponieważ leczy nzdzerki i torbiele.dostępne na allegro.POZDRAWIAM