Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Każdy facet kocha swój tyłek

Jak uwieść geja?

Polecane posty

Mam taki problem: jak sie domyślacie zakochałam sie w mężczyźnie, który jest... biseksualny. Sprawa wiec nie jest beznadziejna, jakies szanse mam. Jednak nie wiem do końca czy on woli laski czy facetów i jeśli mam jakies szanse to jak je wykorzystac?? Co zrobic by zwrócił na mnie uwagę i żebym mogła wreszcie wskoczyc mu do wyra??? Wiem, pewnie napiszecie: daj se luz, znajdź normalnego, ale kurcze kiedy on mnie tak kręci jak żaden!!! Zebyście wiedzieli jaki on jest przystojny i słodziutki!!!! W ogóle mi to nie przeszkadza, że jest sypia z męzczyznami... w koncu każdy normalny facet kocha swój tyłek. Po za tym na sama mysl o trójkącie coś się ze mną takiego dzieje, że nie wiem!!!!!! Pytam oczywiście panów bi i kobiety z podobnymi doświadczeniami.

Gość złośliwa samica 30
Trzeba byc facetem :P

Gość poczekam z Tobą
stara ja też kiedyś zauroczylam sie bi ale po bliższym poznaniu stwierdzilam ze gorszego pierdolca nie znam bzykal się na potęgę, roil to z kim i gdzie popadnie OBRZYDLITWO:o

Ale on się nie bzyka z kim popadnie... jest naprawdę słodki. Wyrawc go to naprawde wyzwanie

Gość anmnmnm
skoro lubi tez kobiety to chyba nie powinien byc problem, nie? jakby lubil tylko facetow to bys byla na przegranej pozycji, ale w ostateczosci wez go upij i wykorzystaj moze nawet nie bedzie pamietal

O dzieki. Problem jest w tym, ze go chce miec troche wiecej niz na jedną noc...

Gość Sandra25
Źle sformułowałaś pytanie gej a biseksualista to ogromna różnica!!! Mój przyjaciel jest biseksualistą i szczerze to go uwielbiam jako człowieka bo nie zatracił w sobie wrażliwości skierowanej ku drugiemu człowiekowi w tym przypadku mowa o kobietach. Bi...jeśli jest w porządku nigdy nie będzie kochał się z facetami i kobietami-oczywiście faktem jest że pociąg fizyczny odczuwa do obu płci ale uwierz mi skoncentruje się na jednej by nie ranić dugiej. Jeśli trafisz na typka, który szybko wskoczy ci do łożka to tak naprawdę sama sobie zrobisz krzywdę bo w tym samym łóżku znajdzie się również z kimś innym. Bi jest wspaniały jako przyjaciel bo któż bardziej zrozumie kobiete ale jeśli chcesz go zatrzymać na "stałe" musisz liczyć się z tym, że zawsze będziesz się nim dzieliła-potrafisz sobie odpowiedzieć na pytanie jak długo? On się nie zmieni, nie zakocha tylko w tobie. Mój przyjaciel po nocy z dziewczyną która go kochała i marzyła o nim latami stwierdził że...no fajnie było, ale to nie to co z facetem...Może wylej na siebie kubeł zimnej wody i przemyśl czy warto...pewne tylko dla jednego razu...

Gość każdy facet kocha swój tyłek
Dzieki, madre słowa. Nie przeszkadza mi to, że bede musiała go dzielic z innymi. Nie jestem zazdrosna o facetów. Co innego kobiety. :P Nie mam na razie planów na przyszłośc, czy chciałabym być z nim, czy wolałabym związac się jednak z kims innym... pewnie jeśli pomysle o rodzinie to bede wolała faceta hetero. Ale poki co mysli o zakladaniu rodziny i zwiazku sa megaodlegle.