Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Pomocy!!!

Polecane posty

Muszę szybko nauczyc się hiszpańskiego. Mam czas tylko do końca czerwca. Jak, gdzie, za ile? Ktoś ma jakiś pomysł?

Gość jagoda tak tak tak
ej a macie level ??

Gość a masz...
O!repetytorium to sobie kupię, dzięki. A le jakiś fajny program w necie, koniecznie gadający. Mam dobrą pamięc słuchową:) Może ktoś zna?

to jest repetytorium jezyka hiszpanskiego i jest super, bo jest napisane jak dla ciolkow....powinna z nim byc kaseta czy cd. masz tamlekcje ktora jest jakis tekst, po nim slownik do tekstu a po nim gramatyke, 2 zadania i zadania do tekstu ....ja sie z niego uczylam w szkole i jest spoko, powodzenia

Coraz bardziej podoba mi się to repetytorium:classic_cool: Byłam na Fuerte, zakochałam się w Hiszpanie, w j.hiszpańskim i w ogóle we wszystkim co hiszpańskie. W wakacje chcę tam pojechac do pracy, a tam ew.niemiecki, bo angielski można sobie schowac w buty:O To wolę już się uczyc hiszpańskiego:) Jeszcze raz dzięki, teraz próbuję otworzyc te programy w pigułce...

Gość Mmm.
Czy działa wam "Hiszpański- mówisz i rozumiesz"? Ja ściągnęłam, zainstalowałam, ale się nie odpala. Wyskakuje komunikat "Włóż płytę CD". :/

Gość reason765
ja jestem na profilu hiszpańskim w szkole od wrzesnia do monetu dzisiejszego majac 18 godzin hiszpanskiego tygodniowo nawet cos tam łapie to łatwy język ale naprawde ciężko w tak krótkim czasie sie go perfekt nauczyć