Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i.......

czy waszych facetów też podnica poniżanie partnerki podczas sexu??

Polecane posty

Gość czarnainez.
nie, ale w sumie nic w tym strasznego. ja tam bym nawet tego chciala. ;) a tobie to nie pasuje, zgadza sie?

właśnie nie do końca mi to odpowiada, zwłaszcza że on chciałby mnie np lekko uderzyć po twarzy itp

Gość czarnainez.
no to juz niefajnie! a jak dlugo jestescie razem i od jakiego czasu chodzicie ze soba do lozka?

jesteśmy razem już od roku a od około pół roku chodzimy ze sobą do łóżka

poza tym wiem że nie zrobiłby mi krzywdy, jest czuły... ale od jakiegoś czasu ma właśnie takie fantazje

Gość metalowe stringi
a moj facet nie wie co to gra wstepna.....pocałuje mnie i mówi sciagaj majtki:)

Gość czarnainez.
kochana, skoro wczesniej takich 'fantazji' nie mial, to moze robi to dla ciebie...? tzn. wpadl na pomysl, ze moze wowczas byloby ci lepiej ! w koncu niektorre kobiety to lubia.. bal sie pytac wprost? nie wiem. ale wydaje mi sie, ze jestescie juz ze soba wystarczajaco dlugo, zeby ze soba o tym szczerze porozmawiac. ;)

Gość a ty się oczywiście zgadzasz
bo inaczej odejdzie... Seks ma sprawiać obojgu radość i być wyrazem uczuć a nie zabawką. Jeśli zamierza cię traktować jak płatną panienkę a ty nie oponujesz, to sorry - niech szuka wrażeń gdzie indziej. Nigdy nie zgodziłabym się na "pieszczoty" które mi się nie podobają i nie chcę ich

Gość ksenna
W lozku wszystko jest dozwolone, ale tylko jesli obie strony sie na to zgadzaja. Nie zmuszaj sie do rzeczy, ktore nie sprawiaja Ci przyjemnosci, powiedz otwarcie o Tym swojemu facetowi.

ja raczej wole bardziej \"spokojny\" sex:) a zaczeło się to od bardziej pikantnych słówek. Podejrzewam że po prostu troche ukrywał się przez ten czas ze takie coś go kręci

zmuszać się na pewno do niczego nie będę zresztą jak nie mam ochoty na coś to mu o tym mówie, ale troche mnie przeraziły te jego fantazje

Gość ksenna
macie rozne temperamenty, w przyszlosci moga byc problemy....

właśnie wiem ze mamy całkiem różne temperamenty, ale jakoś sie dogadujemy, uzupełniamy

Gość Wrom
Chodzi głównie o temperament w łóżku, przy zdecydowanie różnych nie można się dogadywać.

Gość mojego podnieca
ale mnie chyba jeszcze bardziej :D. tylko, że ja to wiedziałam od zawsze. łóżko to dość istotna kwesia dla związku, dlatego lepiej mieć podobne upodobania w tej dziedzinie.

no to już widzę że łatwo nie będzie, mam nadzieje ze rozmowa wystarczy i przez sex się nie rozstaniemy, chociaż miałam kupele która rozstała sie z facetem bo było im źle w łóżku

Gość
mojego podnieca => ano o. Każdy kompromis w łóżku to zgniły kompromis. "Miśku ponieważ to tak lubisz, zrobię ci laskę aż DWA razy w roku. Kochana moja, specjalnie dla ciebie postaram się uprawiać z tobą seks co najmniej 3 razy w miesiacu..." ^^ Litości...

Gość mojego podnieca
a co on takiego robi, że Ci nie pasuje ?? może jak się temu raz, dwa oddasz, to stwierdzisz, że jednak leży to w Twojej naturze ? ja też zaczynałam stopniowo...a raczej on zaczynał ze mną. dzisiaj uderzenie po twarzy jej w stanie mnie podniecić nieziemsko (oczywiście w kontekście seksualnych jedynie).

mojego podnieca- może masz rzeczywiście racje ja też do pewnych pozycji itp musiałam się powoli przekonywać a teraz mnie to kręci

taaak moja byla mi jecala sama, ze chce byc moja dziwka, szmata, i zebym ja pieprzyl.mnie to podnieca strasznie...taka mala suczke mieć ahhhh/ale w glebi duszy po seksie brak mi czulych pocalunkow i przytulania...

to ta Twoja była nie przytulała sie do Ciebie po seksie tylko usypiała? tak jak to podobno większość facetów robi:)

Gość fyufjh
mojego to kreci

Gość raz dwa 21
mój tez lubi dlatego czasem sie na to zgadzam ale nie często

Gość naliszka
Gdy powiedzialam swojemu "pieprz mnie", to się obraził. Przez 30 lat nie spróbowałam tego więcej, chociaż o tym marzę. :(

Gość naliszka
Jest czuły do obrzydliwości. Jak baba. Brzydzę się. :(

Gość pan w łożu
Lubię lubię fizycznie - trzymać moją kobietę za włosy w trakcie sexu,szeptać by się wystawiała do rżnięcia, dominować - siadając na Nią i kończąc głęboko w ustach, zaspokajać się jako facet na swojej suczce

ja też lubię być "panem" uwielbiam jak jęczy i wkłada głowę w poduszkę albo jak leży bez ruchu jeszcze 10 min po stosunku ;p ale żeby od razu po twarzy ^^ klapsa w tyłek można dać. Ja myślę że to w nim siedziało już długi czas tylko teraz się odważył bo mu się normalny sex troszku nudzi. Zadziw go czymś może obejdzie się bez rękoczynów ... pozdrawiam