Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluh

guzek w wardze sromowej... co to jest???

Polecane posty

Gość maluh

pojawil mi sie maly nie wiecej niz 0,5cm guzek w wardze sromowej, lekko bolacy przy dotyku... co to jest?????

Gość gupia
jesli za chwilke(dzien gora dwa) pojawi sie na nim ropny wierzch to po prostu stan zapalny...trzeba odkazic, po wycisnieciu ( wiem wiem, nie powinno sie...) lub mocnym starciu. jesli nie to obserwuj i pedz do gina

Gość maluh
wlasnie mam nadzieje ze to stan zapalny... mialam tak pare razy ale zawsze mniejsze i prawi eod razu z tym czubkiem..... a teraz nic

Gość maluh
mam 19 lat... chyba nie rak co

Gość maluh
:(

Gość wirusy masz
raka mozna miec w kazdym wieku

Gość ja tez 19
i to samo mam :o

Gość zabitkaa
Radzę skonsultować się z ginekologiem. Z Twójego opisu wydaje mi się, że miałam coś podobnego, i to było jakieś małe owrzodzenie, jeśli boli polecam zioła VAGOSAN (w aptece lub w zielarskim), zaparzasz wg. przepisu na pudełku, wlewasz do miski, dolewasz ciepłej wody i 'siadasz w tym tyłkiem' (sorry ale jestem zmęczona i nie chce mi się bawić w eufemizmy;)) jakieś 15 minut posiedzisz, powtórzysz kurację 2-3 razy i nie powinno boleć, a guzek może zniknąć. Te zioła są całkiem bezpieczne, stosuje się w stanach zapalnych miejsc intymnych.

Witam Was dziewczyny :) Przepraszam, że ie na temat, ale mam do Was pytanie. Mianowicie, co wyczuwacie na przedniej ściance pochwy, na samym jej początku, tzn. u wejścia. Wiem, że to dość niedyskretne pytanie, ale ja ostatnio wyczułam tam coś wielkości ja wiem ziarenka fasoli, jest to chropowate. Można powiedzieć, że jest to taki wzgórek, za którym zaczyna się bardzo gadka powierzchnia. Napiszcie proszę czy też tak macie, bo nie wiem czy to jakaś dziwna narośl, z którą trzeba udać się do lekarza, czy coś zupełnie normalnego. Z góry Wam dziękuję i pozdrawiam :)

Gość Też to mam
Zagląda ktoś na to forum bo mi się właśnie coś takiego zrobiło i nie wiem co robić