Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyrudagupia

SZOK ONA JEST PIĘKNA

Polecane posty

Gość hyrudagupia

http://photoblog.pl/monnari/ pewna dziewczyna która kiedyś mieszkała w moim mieście, przyjechała dziś w odwiedziny, każdy ją zna, jest popularna, spotkałam ją w mieście , na żywo wygląda wprost bosko.! ma 176cm, jest bardzi szczupła, cudowne włosy i skóra. Oja zazdrość mnie zżera. zawsze lubiłam być blondynką, ale coś się zmieniło chyba. też chcę robić takie wrażenie, jak to zrobić, jestem mała mam 163cm nie mogę już tak super wyglądać nie? z blond włosami, niby się wszystkim podobają, ale... POMOŻCIE

Gość gość
Pisząc - ona jest piękna chodzi Ci oczywiście o Marlylin Monroe?:classic_cool:

Gość ake na tym zdjeciu to tylko
M/M na tym obrazie jest piękna,te dwie brunetki są okropnie sztuczne,wymalowane az za bardzo;o

Gość hyrudaglupia
zobacz wcześniejsze zdjęcia, to dziewczyna jest na prawde piękna, ma duże oczy i je podkreśla

MążPapieża ostatnio założył kropka w kropkę taki sam temat:P Te logowanie zgubiło już wielu kafeterian :D

Gość hyrudaglupia
gdybyście ją zobaczyły, myślałybyście inaczej ;) a żal To Twoja dupa kochanie;)

Gość Vi
Ta jedna jest za gruba. Ja tam nie wiedzę nic pięknego. Są umalowane i ładnie ubrane. Nic więcej

Gość bejbebejbe
A ja mysle, ze to autorka topiku jest na tym zdjeciu i w ten sposob robi sobie autoreklame i chce sie dowartosciowac :P Szkoda tylko, ze jest przecietna, tylko zrobiona (czytaj: makijaz, farbowany krecony wlos itd). I po co ten dekolt , dodatkowo rozszerzany rekoma? I to nachylanie sie do przodu? :P Uwielbiam laski, ktore oprocz cyckow nie maja nic wiecej do zaprezentowania.

Gość hyrudaglupia
o tej szczupłej mówię. DOstałą ostatnio propozycję od jakieś agencji sławnej i będzie modelką:) ttuaj wygląda przeciętnie łądnie, inaczej niż normalnie mówię Wm, mi też się stąd nie podobała

chcialam tylko dodac ze na jednym zdjeicu nie dopinaja jej sie spodnie. biale. nie wiem czemu :(

Gość bejbebejbe
Ale co to nas wszystkich obchodzi wlasciwie? :o Myslisz, ze nie widuje na ulicy ladniejszych dziewczyn?

Gość sasanka z lasu
ja to mam dopiero ładną koleżankę, ale nie wkleję jej zdjęcia bo cenię jej prywatność:P

Gość wkurwiaciemniejakchuj
dodaj.! poźniej usuniemy topik