Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oufsiderka

Porażka życiowa na dyskotece... Pocieszcie mnie jakoś...

Polecane posty

Wczoraj zaliczyłam w kibelku numerek z... 13-latkiem :-O Mam teraz cholernego moralniaka. Nie wiem, jak go tam wpuścili, bo mi sprawdzali dowód. Do głowy by mi nie przyszło, że może być dzieciakiem. A kręcił się koło mnie cały czas, zarywał, no to pomyślałam sobie \"a co mi tam!\" - i za rękę go i do kibla. Miło było nie powiem, zresztą często tak robię z facetami na imprach, wiecie - ten dreszczyk emocji ;-) Ale potem dowiedziałam się od niego samego, ile ma lat... No myślałam, że padnę. Do tej pory nie doszłam do siebie, poradźcie coś :(

Gość Idealista ta dziewczyna
jest załamana, a ty ją tak obrażasz :-O Wstydź się!

pomysl ze moze scieme ci walil no chyba ze pokazywal legitymacje szkolna :P a nawiasem mowiac gratuluje dreszczykow emocji w zyciu..:O

No nie miał obrośniętych, ale dzisiaj dużo facetów sobie goli. A co do tego wieku to wątpię, żeby kłamał, bo i po co? :-O Co do dreszczyku emocji - trzeba korzystać z życia, póki można. Tylko żeby już takich wtop nie było :-O

no wlasnie klamalby po to zeby cie wkrecic i miec ubaw tacy jak ty to z reguly najmniej z zycia korzystaja bo zdychaja dosc szybko na choroby weneryczne :P

W kiblu bo jest zimno, latem byśmy wyszli do parku na ławkę, czy w ogóle za budynek. A dziwką nie jestem, bo kasy nigdy za seks nie brałam. Mam ochotę na seks to to robię, ot co. Wkurza mnie tylko, że takich chłopczyków ktoś do imprezowni wpuszcza :-O Pewnie się będzie chwalił kolegom z gimnazjum, czego to on nie dokonał :-O Fuck!

Poza tym, nie rozumiem: jak facet zalicza wszystko co mu się nawinie, to jest Casanova i w ogóle macho, a jak dziewczyna, to zaraz dziwka?

Idealista, bardzo śmieszne :-O Mam niezłą pracę i nie muszę zniżać się do poziomu brania kasy za seks - no, chyba, że akurat miałabym taką fantazję ;-)

Po prostu odreagowuję stresy w pracy. Inni piją, jeszcze inni ćpają kokainę, kolejni skaczą na bungee, a ja zaliczam facetów na imprezach i dobrze mi z tym. Nikogo nie krzywdzę, nikogo nie zdradzam. A jestem... Podrywaczką? ;-)

podrywaczką...nie żartuj.każdy motłoch może cie mieć (nawet 13-letni chłopiec) i ty nazywasz to podrywaniem

Powiem tylko tyle, że jest to praca w sektorze finansowym. Pewnie pamiętacie fotki z Citibanku? I co, wyjątkiem nie jestem. Wiele dziewczyn tak robi, wielu facetów też. Głupotą jest, że muszą się z tym ukrywać, bo zaraz się znajdą tacy, co od dziwek zwyzywają - tak jakbym im krzywdę jakąś robiła :P

No z tym chłopakiem to fakt, że wstyd, ale ja bym się na to nie zgodziła! Skąd mogłam wiedzieć, że w ogóle go tam wpuszczą! Mnie w tym wieku rodzice z domu by nie wypuścili po 22, a on sobie jakby nigdy nic do klubu przyszedł :-O Poza tym, to nie jest tak, że idę z każdym. Musi mi się coś w gostku spodobać, musi mieć w sobie to coś... Ale też udawać świętej nie zamierzam i trzymać facetów na dystans, skoro oni też tam najczęściej przychodzą po to samo co ja.

Gość blebleble...bleble
dajcie jej kurwa spokój, dziewczyna z problemem a wy jak zwykle najezdzacie! ja osobiscie uwazam, spoko, robi to w kiblu z kim popadnie, ohyda, ale to jej sprawa! fuck! jak nie umiecie nic poradzic to sie nie wpieprzajcie, z trzynastolatkiem? porazka, ale dajcie spokój, 13-nastoletnie panny sie teraz robią na 20, więc o co chodzi?? najlepiej, jak wy walicie w samochodzie laskę i wszystko w porządku, tak? kurwa, co za swiat.....

On nie wyglądał na 13 lat! Gadał ze mną tak, że myślałam że spokojnie ma jakieś 19 - 20; no i w życiu bym nie pomyślała nawet, że może 18stu nie mieć!

słyszałam kiedyś prawdziwą historię jak jeden koleś w wieku 14 lat wypieprzył na komersie nauczycielkę O_o laska miała może z 25 lat...

Nie wiem tego. Mam nadzieję, że może jednak robił sobie jaja, ale nie wiem. Ja mówiłam, że jutro muszę iść do pracy itd., a on mi mówi, że on na szczęście nie, bo chodzi jeszcze do szkoły. Nie zajarzyłam i spytałam go gdzie studiuje, a on, że do gimnazjum... :-O Reszty możecie się domyślić. Chciałabym bardzo, żeby to były żarty...

ja mam syna w tym wieku.wygląda jakchłopiec.zastanawia mnie jak można się tak pomylić.zresztą jego koledzy wyglądają jak dzieci i dlatego to dzla mnie dziwne

Gość żałłossne
Tia... wszyscy tak robią ... \"Jedzmhy gó*no, miliony much nie mogą się mylić\"...

No nic, głupio wyszło, na przyszłość będę bardziej uważała. W sumie jak to przemyślałam, on w sumie nie miałby jak tam wejść, no chyba żeby ochroniarzy znał, albo właściciela. Bo dowody niby sprawdzali, ale przecież są też te dowody dla małolatów, co wyglądają jak dla dorosłych, a różnią się tylko datą. Cholera wie, ale nauczkę na przyszłość mam. Dobra, lecę zaraz spać, bo jutro muszę o 7 wstać, żeby do pracy zdążyć :P

do "żałosne" - ale przecież tak jest! Jak nie seks, to alkohol, jak nie alkohol, to jakieś narkotyki... Każdy ma swoje małe grzeszki na sumieniu, ale do skrytykowania innych za podobne zachowania to od razu się tłum ustawia :-P

Gość żałłossne
Owszem, ale wszystkiego można używać z rozsądkiem. A Twoje zachowanie to nie jest postawa kogoś, kto od święta wypije kieliszek, tylko nałogowego alkoholika co otwiera flaszkę z zamiarem uje**nia się w 3 d*py...

Dlaczego fantazjuesz o chłopcu a może ty nie jesteś kobieta tylko chłpaczkiem 13 sto letnim.Wierz mi zadna normalna kobieta nie pójdzie z chłopczykiem do łożka bo poprostu chłopcy 13 lat nie kręcą kobiet.Kobiety fantazjują o duzych penisach ,owlosinych torsach,męskim tubalnym głosie,muskułach,męskim kasztalcie ciała,zaroście na twarzy itp

Gość 9 latek
tes bym cie zerznął jak psyjdzies do nasej piaskownicy :)

Gość aa inspektor
Nikt jeszcze nie pojal istoty tej prowokacji? :O Ludzie, myslcie troche! 13 letni chlopcy sa przed mutacja, maja glos dziecka, wiec laska nie mogla "rozmawiac z nim jakby mial 19, 20" :P

Gość lookaka
to moze i dobrze, przynajmniej chlopak bedzie pieprzyl kobiety , napewno nie zostanie zbokiem. Zboki nigdy nie mieli normalnego seksu