Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oufsiderka

Porażka życiowa na dyskotece... Pocieszcie mnie jakoś...

Polecane posty

Gość trójkątny
tak sobie to czytam... jak bylem singlem, to tez lubilem latwe dziewczyny. same zalety: -wymiana barterowa sex za 2 drinki, -najczesciej calkiem dobre w lozku -0 oporow tylko jakos calowanie mi nie pasowalo (bo jeszcze poznalbym smak swojego kumpla, a to mnie nie kreci ) jednak mylenie dziecka z facetem to juz tragedia. oufsiderko z tego co piszesz to wynika, ze polecialabys na kazdego faceta ktory sie na ciebie zmyslowo spojrzy. zastanow sie nad tym co i z kim robisz. a do straznikow moralnosci co ci wrzucaja wulgaryzmy pozdrowienia srodkowym palcem. mozesz sie nie zgadzac, ale kulture zachowaj.

Gość bum cyk
Musisz wygladac na dziwke skoro przyszedl do Ciebie nawet 13 letni chlopiec. Szanuj sie kobieto! Nie porownuj sie do facetów, facetą wolno Tobie nie... no ale skoro pasuje Ci miano dziwki i lodziary to milego zycia rzycze:) Nie trawie tego jak sie laska kurwi, jak dla mnie to jest dno totalne! Faceta ktory zalicza wszystko co sie rusza kijem przez szmate bym nie dotknela.

Gość trójkątny
"Nie porownuj sie do facetów, facetą wolno Tobie nie" kobietom tez wolno! ja jestem za rownouprawnieniem. jezeli chodzi o "puszczanie sie" to jest pewna zasadnicza roznica: typ "wyrywajacy" czyli osoba, ktora sama umie wyrwac satysfakcjonujacego partnera; osoba ktora decyduje o tym z kim i kiedy; pelni swiadoma tego co robi; robiaca to dla wlasnej przyjemnosci. typ "wyrywany" (kur**ski) czyli osoba ktora jest wyrywana; do lozka idzie z kazdym, kto ma na nia ochote; majaca na celu zdobycie dodatkowych korzysci (drink, odwiezienie do domu BMW, wyrazenie siebie przez inna osobe itp). panow nigdy nie "wyrywalem" wiec sie nie wypowiem.,ale z mojego doswiadczenia to ok 30% kobiet to typ 1, reszta to typ 2.

nie mam slow.. po prostu nie pojmuje jak mozna sie tak nie szanowac! Jak mozesz sie porownywac z kolesiami, ktorzy wyrywaja laski.. w ogole co to za myslenie! \"skoro oni moga to ja tez! a pokzae im, ze jets rownouprawnienie!\" no zaaaaaal.. nie bede Cie pocieszac, masz nauczke. mzoe przemyslisz swoje karygodne postepki :)

Gość a do jakiej dyskoteki chodzisz
moge nawet dojechać! :classic_cool:

Gość do dresiarki
jak zabierasz głos w dyskusji to pisz to polsku. w słowniku nie ma takiego słowa jak "pocieshona". jest "pocieszona". świat zszedł na psy.